Print

Lækker kylling i stegeso m. kogte kartofler, gulerødder & brun sovs

Farfar er verdens bedste herhjemme. Og når farfar kommer, så skal vi have god gammeldags mad! Denne gang kylling stegt i stegeso, kartofler, grøntsager og MASSER af sovs. Gammeldags mad er generelt mine favoritter! Det kræver ikke 1700 ingredienser, er nemt at lave og smager fantastisk. Til retten blev der selvfølgelig også serveres agurkesalat, da vi synes det passer godt til. Hvis ikke man har en stegeso, kan den også laves i et fad i ovnen.

<

Lækker kylling i stegeso m. kogte kartofler, gulerødder & brun sovs

Tidsforbrug: 2 timer.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Kartoffel
 • Fersk kylling
 • Persille
 • Gulerod
 • Mælk
 • Agurkesalat
 • Salt
 • Peber
 • Kulør
 • Mel
 • Fedtstof
 • Hønsebouillon
 • Løg

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Dorte
  5. januar 2019 den 21:07

  Nem hjemmelavet agurkesalat

  1 agurk skåret i tynde skiver
  1 dl. sukker
  1 dl. eddike
  salt og peber efter smag

  Sukker, eddike og krydderier blandes sammen og agurkeskiver vendes i.
  Trækker i et par timer, vendes rundt ind i mellem, spises.

  Kan holdes sig i køleskabet i et par uger, hvis man er så heldig at der er noget tilbage 🙂

  Har man købt for meget agurk eller ikke kunnet nå at følge med at spise produktionen i drivhuset kan man skære agurkerne i tynde skiver og fryse dem ned (jeg plejer at lave poser på 450-500 g , som svarer til 2 agurker). De kan dog (så vidt jeg ved) kun bruges til agurkesalat.
  Man tager agurkerne op af fryserne, fjerne posen og lægger dem i en skål, hvorefter man hælder de øvrige ingredienser over og lader det hele tø langsomt op. Vendes forsigtigt rundt når det begynder at være muligt. Kan spises når det har stået lidt efter at det er tøet helt op.

Skriv kommentar