Print

Fyldte peberfrugter m. bønnefritter

Får du gæster på besøg, og vil lave noget lækkert, så kan jeg varmt anbefale fyldte peberfrugter! Det smager himmelsk, er nemt at lave, børnene elsker det, og så er det også sundt! Og denne opskrift endda også uden stivelse. 🙂 Vi plejer at få bønnefritter til, for at variere lidt, men også for at tænke på kosten – og gerne være lidt alternative også.


Fyldte peberfrugter m. bønnefritter

Tidsforbrug: 50 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

Peberfrugter: 

  • Revet cheddarost
  • 250 gram oksekød
  • 4 peberfrugter
  • 100 g. friske champignon
  • 4 gulerødder
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 2 dl mælk
  • 2 løg
  • Salt + peber
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. paprika

 

Bønnefritter: 

  • 1 ps. grønne bønner
  • Olie + salt

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn.
  2. Bønnerne puttes på en beklædt bageplade og vendes i olie og salt. Bønnefritterne gives 45 min. i ovnen ved 200 grader. Vendes et par gange undervejs.
  3. Løg + hvidløg hakkes fint
  4. Gulerod skrælles og rives fint
  5. Champignon skylles og hakkes fint.
  6. Løg, hvidløg, gulerod og champignon svitses i en gryde, hvorefter oksekødet bliver brunet.
  7. Herefter skal hakkede tomat samt mælk oveni – der røres forsigtigt rundt i gryden.
  8. Paprika, salt og peber tilsættes efter smag
  9. Lad det simre – jo længere jo bedre.
  10. Tag gryden af varmen, skyl peberfrugt & skær toppen af.
  11. Peberfrugt stilles op ad kanten i et ildfast fad og fyldet hældes i.
  12. Osten drysses til sidst over og er nu klar til at komme i ovnen.
  13. Retten skal have 35 min i ovnen i ved 200 grader C. alm. ovn.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar