Print

Indbagt vildlaks m. ovnstegte kartofler og broccolisalat

En dejlig fiskeret med laks, butterdej, spinat, kartofler og broccolisalat. Den er super nem at lave og passer super godt til den travle familie, der skal have mad i ovnen. Den lækre kolde broccolisalat er dejlig crispy til retten.


Indbagt vildlaks m. ovnstegte kartofler og broccolisalat

Tidsforbrug: 1 time.

Antal: 2 voksne og.2 børn.

Ingredienser

  • 2 pk. indbagt vildlaks
  • 1 kg. kartofler
  • 1 broccoli
  • 1 rødløg
  • 1 dl. rosiner
  • 1 pk. bacon i tern
  • 2 dl. cremefraiche
  • 1 spsk. sukker
  • Olie + Herbes De Provence
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn
  2. Kartoflerne rengøres med en svamp og skæres i små mundrette stykker
  3. Kartoflerne vendes i olie & herbes de provence og salt og lægges på en bradepande med bagepapir – bages i ovnen i ca. 40-45 min. (de skal gerne have lidt farve)
  4. Laksen bages i ovnen efter anvisning på pakken
  5. Broccolien renses, skæres i små buketter
  6. Rødløg snittes fint
  7. Bacon svitses på panden og røres sammen med broccoli, rødløg, sukker, cremefraiche og rosiner.
  8. Server laks m. kartofler og broccolisalat.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar