Print

Æggekage med pølser, ost og grøntsager (i ovn)

I søndags fik vi den lækreste æggekage! Det var lige med at tjekke rester fra ugen i køleskabet og vupti, så var der serveret en dejlig æggekage. Den er så nem at lave, tager ingen tid og smager super skønt. Vores søn fik dog nogle andre rester fra ugen, da han er allergisk overfor æg. Æggekagen kan laves på 100 forskellige måder – herhjemme er det vores “tøm køleskabet-ret”. Det er rigtig søndagsmad og fungerer også rigtig godt, som en solid frokost.

<

Æggekage med pølser, ost og grøntsager (i ovn)

Tidsforbrug: 30-35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Pølsehornspølser
  • Revet mozzarella
  • æg
  • Peberfrugt
  • Mælk
  • Porre
  • Paprika
  • Løg
  • Salt
  • Peber
  • Fedtstof

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar