Print

Rejecocktail m. brød

En lækker nem ret med skaldyr, som ikke tager lang tid at lave. Den er super lækker både som forret, hovedret, snack eller frokost. Vi er generelt vilde med salater af alle afstøbninger, og den er typisk altid på menuen, når vi får 3 retters menu, men den kan også mætte rigelig som hovedret med brød til.


Rejecocktail m. brød

Tidsforbrug: 15-20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 2 x 170 g. rejer i lage
  • Iceberg, 1 hoved.
  • 1 agurk
  • 16 cherrytomater
  • Baguettes

 

Basislager: 

  • Dressing, thousand island

Fremgangsmåde

  • Rejerne drænes for vand
  • Alle grøntsager skylles og skæres i passende små stykker.
  • Rejerne lægges på toppen af salaten og dressingen tilsættes.
  • Brødet varmes i ovnen efter anvisning på emballagen.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar