Print

Fiskefilet m. kogte kartofler, gulerødder og smørsauce

Denne lækre ret er helt tilbage fra min barndom, hvor vi nærmest fik det én gang om ugen! Det var i hvert fald en ret, der tit kom på bordet, da jeg ikke var så meget til andet fisk. Men fiskefilet.. det kunne altså lige komme ned. I går serverede jeg det for mine børn, og de var helt vilde med det. Men kombinationen af det hele er også så lækkert. Og så er retten uden æg, så den passer ganske fint til mindstebarnet.

 

Opskriften kan dertil også findes i appen under kategorierne:

  • Kartofler
  • Fisk
  • Mad under 30 min.
  • Mad uden æg

Fiskefilet m. kogte kartofler, gulerødder og smørsauce

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

Kartofler: 

  • 1 kg. kartofler
  • Vand + salt

 

Gulerødder: 

  • 600 g. gulerødder
  • Vand + salt

 

Fisk: 

  • 1 ps. fiskefileter
  • Remoulade
  • Citron

 

Sauce: 

  • Smør

Fremgangsmåde

  1. Ovnen tændes på 200 g. alm. ovn.
  2. Kartoflerne skrælles og skæres i halve
  3. Gulerødderne skrælles og skæres ligeledes i halve tynde skiver
  4. Kartofler + gulerødder koges i letsaltet vand (gerne i samme gryde)
  5. Fiskefileterne puttes på en beklædt bageplade og bages i ovnen ved 200 g. alm. ovn i 16-18 min.
  6. Smør smeltes i en gryde og serveres til resten af retten.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar