Print

Biksemad m. stegt flæsk, kartofler, gulerødder og æg

Denne ret er så dejlig nem at lave, og er en typisk restedag, da det næsten er ting der er til at finde altid i mit køleskab. Jeg har hver uge gerne en smule gulerødder og kartofler tilbage (og som altid lidt kød). Men den smager formidabel med rester af flæsk, hvilket også er tilfældet her.


Biksemad m. stegt flæsk, kartofler, gulerødder og æg

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 800 g. kartofler
  • 4 gulerødder
  • 200 g. stegt flæsk
  • 2 løg
  • 4 æg
  • Fedtstof
  • Salt + peber
  • Paprika

Fremgangsmåde

  1. Kartofler og gulerødder skrælles og skæres i små tern – derefter koges det sammen i letsaltet vand
  2. Kødet skæres i små tern og steges på panden i fedtstof, paprika, salt og peber
  3. Løg, kartofler og gulerødder tilsættes panden og det steges sprødt
  4. Smag til med salt og peber
  5. Æggene steges som spejlæg til retten.
  6. Server.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar