Print

Pita m. kylling og salat (1/2 kylling)

En sund og lækker omgang pita på de nemme dage, det kan vi rigtig godt lide. Pita er en god småbørnret, da de altid selv kan bestemme, hvad de vil have i fra fadet af. Vi varierer i kødet, men en af favoritterne er altså kylling. Det er hurtigt at lave i en travl hverdag. Til denne ret, skal der bruges en 1/2 kylling, hvilket betyder, at kyllingen skal koges og pilles inden at den skal serveres.


Pita m. kylling og salat (1/2 kylling)

Tidsforbrug: 1 time og 10 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 2 pk. pitabrød
  • ½ iceberg
  • ½ agurk
  • ½ ds. majs
  • 2 håndfulde ærter
  • 1/2 kogt kylling
  • 1 rød peber

 

Basislager: 

  • Paprika
  • Salt + peber
  • Dressing

Fremgangsmåde

  1. Rens kyllingen og put den i en stor gryde.
  2. Tilsæt vand, så det dækker kyllingen og kog den i 40-60 minutter i letsaltet vand
  3. Fjern skum undervejs.
  4. Stik en kødnål i et kyllingelår. Kyllingen er færdig, når klar væske løber af kyllingen.
  5. Del nu kyllingen op i 2 skåle (halvt med kød i hver). Resten bruges til en anden dag i ugen.
  6. Salaten skæres som ønsket til pitaen og puttes i fade
  7. Kyllingen kan, hvis der ønskes mere smag, krydret med peber og paprika og steges på panden i fedtstof i kort tid.
  8. Pitabrøddet varmes i ovnen efter anvisning på emballagen.
  9. Server som byg selv pita med dressing.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar