Print

Karbonader m. kartofler, brun sovs og blandet salat

Jeg observerer tit, at jeg ikke er alt for skarp med billederne. Jeg kunne godt bruge et kursus! Men virkeligheden er, at jeg er en sulten mor til 2 små børn, så det er altså ikke altid det når at stå knivskarpt, at der er tid til det eller at det når at se pænt ud før der sidder en børne gaffel i maden! Oftest når jeg ikke engang at spise det, før det er koldt. Ja, det her, det er måske ikke perfekt, men det er virkeligheden – det er mine karbonader med brun sovs! I skulle se når jeg har taget billedet, så ligger saucen altså ikke så pænt igen.. Man skal skynde sig at spise før børnene kalder på assistence! Men det er børnenes livret, og derfor vil jeg ikke pynte på den, det her er all-natural! Opskriften er uden æg, men stadig lige så sprød og lækker.

<

Karbonader m. kartofler, brun sovs og blandet salat

Tidsforbrug: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Salatskålen
 • Svinefars
 • Kartoffel
 • Mælk
 • Majs
 • Salt
 • Peber
 • Rasp
 • Fedtstof
 • Kulør
 • Mel

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar