Print

Fyldt kyllingebøf med flødeost og bacon m. ris og bearnaisesauce

Jeg tænkte, at det var på tide at komme ud af min komfortzone. Normalt plejer jeg ikke at lave vildt meget med kyllingefarm, men egentlig kan det jo bruges til mindst lige så meget, som svine og oksefars. Jeg prøvede blandt andet også de lækre kyllingeburgere, som også var med kyllingefarm, så nu fortsætter vi den lækre stil. Kyllingefars er generelt mere “vådt” end svin og okse, men det gør det altså også en smule nemmere at arbejde med, og gør også, at kødet i ovnen ikke bliver tørt. En lækker ret, som alle burde prøve.


Fyldt kyllingebøf med flødeost og bacon m. ris og bearnaisesauce

Tidsforbrug: 40-45 minutter.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 400 g. kyllingefars
  • 1 pk. bacon i skiver
  • Garli flødeost
  • 4 ps. ris
  • Bearnaisesauce, pulver
  • Mælk

 

Basislager: 

  • Fedtstof
  • Salt + peber
  • Vand

Fremgangsmåde

  1. Bøfferne formes til bøffer og trykkes flade
  2. Garli flødeost smørres på i midten af bøffen og siderne foldes omrking bøffen og samles på midten
  3. Bacon vikles omkring og de 4 bøffer puttes i et ildfast fast og i ovnen ved 200 g. alm. ovn i 35 minutter.
  4. Risene koges efter anvisning på emballagen
  5. Fedtstof smeltes i en gryde, pulver tilsættes og derefter mælk. Rør godt rundt og smag til.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar