Print

Top 10 mest læste opskrifter i år

Jeg tænkte, at det var lidt sjovt med sådan et indlæg om mine opskrifter! Jeg føler ofte med i, hvor godt det går med dem, så nu tænkte jeg, at jeg ville dele med dem jer. Jeg var overrasket over nogle af opskrifternes placering, hvorimod der var andre, jeg helt bestemt havde set komme. Men nu deler jeg dem, og så er det jo spændende at se, om I også har brugt nogle af dem mere, end andre!

 

Mine 10 mest læste opskrifter:

1. Lækre mini pizzasnegle til madpakken

På første pladsen er der mine pizzasnegle. De er nemme at lave, der bliver virkelig mange, og så er de fryseegnede. Laver man dem størrelsesmæssigt som dem på billedet, bliver der ikke mindre end – hold godt fast – 85 stks. ud af én enkelt portion! Det er virkelig mange. Men hvis man nu laver dem større (og samme størrelse), så skulle der gerne blive min. 60 stykker. Det er min nemme bolleopskrift jeg har lavet dem med, dog skruet en del ned for sukkeret, men de er bare herlige. Børnene elsker at være med i køkkenet og hjælpe. hvor de kan, en hyggelig familie-aktivitet. Dernæst er de super gode at have med på tur, de smager godt både kolde og varme, og skal blot have nogle sekunder i microen, så smager de helt som nybagte.

 

2. Burger roulade aka. Big Mac roulade 

På anden pladsen er der min lækre burger-roulade aka. big mac rouladen. Jeg var slet ikke i tvivl om, at den havde indtaget en solid 2. plads, da den virkelig er hammer lækker. Den smager ikke heeelt som en big mac, men det er virkelig tæt på. Jeg kan i hvert fald sige, at det er en sundere version end Mc Donalds, og manden herhjemme synes det var et ganske godt alternativt, da jeg lavede menuen til Super Bowl! 🙂

 

3. One pot pasta m. cocktailpølser og lækre grøntsager

På 3. pladsen er der min One Pot Pasta. Den er jeg en smule overrasket over, at den allerede ligger i top 3, da det er en af de forholds nyere retter, men ikke mindst SUPER fedt, at den allerede er blevet brugt så flittigt. Jeg tænker at det bestemt har noget at gøre med, at det hele skal smides i én gryde og så er der mad. Det er virkelig også smart. Altså efter 20 min. er der mad, det er virkelig noget der hitter hos en børnefamilie.

 

4. Alt i ét fad: Kylling i flødesauce m. kartofler og grøntsager

Vi bliver lige i kategorien alt i en gryde – eller denne gang i ét fad. Også en af de ultra lækre retter, som blot proppes i et fad, i ovnen og så er det spisetid. Alt i ét fad: Kylling i flødesauce m. kartofler og grøntsager har indtaget 4. pladsen, og det var jeg faktisk heller ikke synderligt overrasket over, den er virkelig god. Man putter simpelthen bare alle tingene i ét fad, og så er der bare mad 1 time senere, uden at man skal stå med en masse gryder i kog. Mmmmh.

 

5. Squashtærte

På 5. pladsen er der min ultra lækre squashtærte! Tærter og æggekager er generelt altid et hit herhjemme, da det mest af forberedelserne kan laves på forhånd, så skal det blot smækkes sammen og i ovnen (og passe sig selv!). Og nu kender I mig godt nok til at vide, at det er sådan jeg elsker det mest. Mad der passer sig selv, så jeg kan få mere tid med familien. Nemt skal det være. En anden fordel er, at det er billigt at lave, og man kan næsten putte alle rester i sådan en æggekage eller tærte. Man får hele tiden prøvet noget nyt. Men denne her er vores favorit. Også en af de retter jeg lavede, da jeg første gang skulle i avisen (Amtsavisen).

 

6. Cremet spaghetti Carbonara

På 6. pladsen finder man min lækre spaghetti carbonana. Jeg er egentlig en smule overrasket over, at den er fundet i top 10, men I må åbenbart synes, at den er mere lækker, end jeg troede! Den er også nem i hverdagen og tager nærmest ingen tid at lave. Normalt er jeg ikke så meget til denne ret, men den blev virkelig delikat, og så var den vildt nem og hurtig at lave og krævede kun 4 ingredinser!

 

7. Spinatret m. kylling og grøntsager

På en 7. plads finder i min spinatret m. kylling og grøntsager. En formidabel ret, der ofte er at finde i mine madplanen. Ja, det er jo sørme fordi, at den indeholder ingredienser, som ofte er på tilbud, og derved også er oplagt at bruge! Det er en overskrift med spinat, hvilket jo normalt ikke plejer at inspirere og lokke læsere til, men jeg er nødt til det, da det simpelthen er SÅ lækkert – og det skal bare prøves! Alle spiser med herhjemme, når det serveres,  hvilket jeg var rigtig overrasket over. Især min mand der faktisk ikke er den store spinatelsker spiste med og så endda med stor interesse. Spinaten er på ingen måde dominerende, nærmere er det mere kyllingen der er i fokus – det er en sund ret der i den grad mætter!

 

8. Fyldte peberfrugter m. bønnefritter

På 8. pladsen finder man mine lækre fyldte peberfrugter med bønnefritter. Får du gæster på besøg, og vil lave noget lækkert, så kan jeg varmt anbefale fyldte peberfrugter! Det smager himmelsk, er nemt at lave, børnene elsker det, og så er det også sundt! Jeg er ikke overrasket over placeringen, da den ofte er omtalt rigtig godt.

 

9. Penne m. bacon, fløde og grøntsager

På 9. pladsen findes en af mine nyere opskrifter, nemlig penne m. bacon, fløde og grøntsager. Jeg var helt vild med den (og er stadig vild med den!), og det har jeg også fået indtrykket af, at I er. Selv min egen mand, der ikke er vild med champignoner spiste gevaldigt af den. Retten er dejlig cremet og kan bruges som en “tøm-køleskabet-ret”, men er nu ikke en af de slankende retter – men god er den!

 

10. Bløde gulerodsboller uden æg

Sidste ret i top 10 er nok en af de bedste! Det er nu godt nok ikke en decideret aftensmadsret, men for søren hvor har retten bragt mange glæder i hjemmet. Det er en af de bolleopskrifter jeg altid laver til fødselsdage, eftermiddagshygge, morgenmad mm. Faktisk er det også dejen jeg bruger til mine brød, pølsehorn og pizzasnegle. Så varieres der selvfølgelig bare i sukkerindholdet. Jeg laver lige præcis denne opskrift, da det giver de bedste og blødeste boller, og så er den allergivenlig for vores søn, der netop ikke kan tåle æg. Det er totalt win-win! Klart en af de bedste i top 10! 

 

Det var min top 10 liste af mest læste opskrifter. Jeg håber, at du blev godt inspireret. Alle retterne finder du selvfølgelig også i appen, som kan købes både til IOS og til Android. 🙂

www.applink.dk/mff

 

I må have en skøn skøn weekend. Kh Fie.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar