
En sund og lækker omgang pita på de nemme dage, det kan vi rigtig godt lide. Pita er en god småbørnret, da de altid selv kan bestemme, hvad de vil have i fra fadet af. Vi varierer i kødet, men en af favoritterne er altså kylling. Det er hurtigt at lave i en travl hverdag.
Pita m. kylling, bacon og salat
Tidsforbrug: 25-30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn.
Ingredienser
- 2 pk. pitabrød
- ½ iceberg
- ½ agurk
- ½ ds. majs
- 2 håndfulde ærter
- 300 g. kyllingebrystfilet
- 1 pk. bacon i skiver
- 1 rød peber
Basislager:
- Paprika
- Salt + peber
- Dressing
Fremgangsmåde
- Salaten skæres som ønsket til pitaen og puttes i fade
- Bruges der fersk kylling skal kyllingen skæres i tern og vendes i salt, peber og paprika og steges på panden
- Bruges der kylling i strimler (tilberedt), skal disse blot steges på fedtstof på en pande – evt. tilsæt paprika for mere smag
- Bacon steges på panden eller i ovnen ved 200 g. alm ovn. til de er sprøde.
- Pitabrøddet varmes i ovnen efter anvisning på emballagen.
- Server som byg selv pita med dressing.
Ingen kommentarer