Print

Pita m. kylling og salat

En sund og lækker omgang pita på de nemme dage, det kan vi rigtig godt lide. Pita er en god småbørnret, da de altid selv kan bestemme, hvad de vil have i fra fadet af. Vi varierer i kødet, men en af favoritterne er altså kylling. Det er hurtigt at lave i en travl hverdag.


Pita m. kylling og salat

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  •  2 pk. pitabrød
  • ½ iceberg
  • ½ agurk
  • ½ ds. majs
  • 2 håndfulde ærter
  • 450 g. kyllingebrystfilet
  • 1 rød peber

 

Basislager: 

  • Paprika
  • Salt + peber
  • Dressing

Fremgangsmåde

  • Salaten skæres som ønsket til pitaen og puttes i fade
  • Bruges der fersk kylling skal kyllingen skæres i tern og vendes i salt, peber og paprika og steges på panden
  • Bruges der kylling i strimler (tilberedt), skal disse blot steges på fedtstof på en pande – evt. tilsæt paprika for mere smag
  • Pitabrøddet varmes i ovnen efter anvisning på emballagen.
  • Server som byg selv pita med dressing.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar