Print

Min varmeste anbefaling: Familie på budget

 

Jeg vil nu altså gerne prøve noget nyt! Jeg vil gerne lave en meget varm anbefaling til jer. Jeg tænker at de fleste læser min blog for at få mere overskud i madbudgettet, og derfor er det mig også helt naturligt at dele denne anbefaling med jer. Jeg lavede tidligere sidste uge et re-post fra Familie på Budget. De havde i en uge prøvet min madplan og delte ud af erfaringer omkring, hvad de egentlig synes om den og ikke mindst, om de havde haft nogle besparelser ved at prøve det af – og det må siges at være tilfældet for dem! De var overvældet over, at man kunne gøre det så billigt, og det er jo fantastisk at høre, se og mærke! 🙂

Det var egentlig lidt pudsigt, at jeg stødte på Familie på Budget. Jeg havde meldt mig ind i en gruppe: Familie på Budget på Facebook, og jeg havde egentlig troet, at det var alle der måtte dele gode råd osv., men det viser sig sørme, at det er deres egen gruppe, hvor de deler ud af alle mulige fantastiske idéer til at leve billigere. Vi kom i snak på denne måde, og hvor er jeg glad for, at jeg stødte på bloggen. De har både en gruppe, hvor der debatteres i, en Facebookside og en hjemmeside, hvor man troligt også kan følge med.

Familie på Budget handler om alt fra familielivet til indkøb, madoplevelser, boligen, oplevelser for familien mm. Det er rart at læse, at der er andre der går så meget op i at få økonomien til at fungere rent lavpraktisk. Lisa og Philipe der står bag bloggen har en drøm om at rejse ud i verden og leve, som var det den sidste dag – og hvem vil altså ikke lige det?! Men der er selvfølgelig en masse økonomi bundet sammen med drømme, så derfor startede de bloggen. Med drømmen om at kunne inspirere andre til hver dag at træffe gode økonomiske beslutninger.

Det er vildt at stå på sidelinjen og se bloggen vokse for dem også, der er jo mange der pludselig følger med – og dette vil jeg altså også gerne lige sige til jer, det er så hyggeligt at læse med. Og jeg støtter gerne op om kollegaer indenfor mit eget felt, jeg synes det er ganske enkelt fantastisk og ikke mindst super relevant! 🙂

Livet er altså ikke én stor forbrugsfest – vi er nødt til at yde, før vi kan nyde. Og vi kan starte ét sted – med inspiration, så er jeg sikker på, at resten nok skal komme, hvis man bruger den sunde fornuft. Hop ind på deres side og tjek den ud hvis du gerne vil have nogle sparetips og gode råd til det strammere liv, jeg tænker at målgruppen hos mig er stor, så selvfølgelig kommer der en anbefaling fra mig. Budgetblogger til budgetblogger. 🙂

 

I kan følge dem på Facebook lige her.

 

Kærlige varme hilser,
Fie.

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar