Print

Jeg vil gerne lige have lov til at sige noget…

Jeg kan slet ikke forstå det, det er helt vildt. For godt 1,5 år siden fik jeg en idé – en idé der i dag har bragt sig så meget lykke og glæde. Jeg fik nemlig idéen, at jeg ville skabe bloggen, som den er i dag. Men aldrig om jeg nogensinde havde forestillet mig, at det ville tage så meget fart og at så mange tusinde mennesker, ville bruge den. Udgangspunktet har og vil altid være, at kunne hjælpe og glæde andre menneske – helt basalt er det hele omdrejningspunktet. Det skulle også hjælpe mig selv med at komme videre, få styr på budgettet, sørge for at lave ugentlige madplaner – på den ene eller anden måde skabe struktur og overblik i min hverdag. Og det må det siges, at have gjort.

Jeg startede egentlig som mor-blogger tilbage i 2014, da jeg blev gravid med min datter. På daværende tidspunkt var det rart at have et sted, hvor jeg kunne få luftet mine tanker – for alt planlægningen, livet som mor, alt det indebærer, hvordan hele hulan skulle man lige kunne holde styr på det hele? Og ikke mindst alle de tanker der lå bag. Det blev mit frirum, men som tiden gik blev det for personligt. Jeg fik det skidt over alt det med at dele alt om mine børn, det ramte lidt for hårdt, trods der kun var positiv respons, men alligevel følte man sig blottet. Men at skrive, at videreformidle, det elskede jeg jo! Jeg har altid haft en drøm i mig om at skrive – enten som forfatter eller som redaktør, og pludselig endte jeg nu her 4 år senere, med at være en form for begge dele! Altså alt indhold, det er mit og forfatter, det må jeg nu nok også siges at være i en lille grad (og ja, jeg leger med idéen om en kogebog for os fattigrøve, selvfølgelig lige med et andet navn, må skisme ikke stjæle andres navne).  😛

Men her 1,5 år efter er det hele jo løbet med lynets fart! Madforfattigrøve har haft ikke mindre end 4.000.000 sidevisninger – det er jo kun til at drømme om! Flere tusinde mennesker har på blot 2 mdr. valgt at investere i min app – det her er pludselig blevet mit livsværk. Det giver jo hammer meget motivation at se, at det faktisk GØR en forskel. Lige præcis det ønske, jeg havde. Flere skriver dagligt at de ikke kan undvære mine madplaner, at opskrifterne er geniale, at JEG er vidunderlig – jeg kan kun af hele mit hjerte takker JER. Uden jer tror jeg ikke, at jeg havde haft den glæde og motivation med det, som jeg har idag.

Det her, det er jo ikke længere bare en drøm, det er virkeligheden. Jeg får ikke sagt TAK ofte nok, ikke råbt af glæde – hoppet og danset over, hvor godt det går. Trods jeg somme tider sidder med bunkevis af arbejde, kommentarer der skal væres på, mad der skal laves, møder der skal holdes, samarbejder der skal laves, studier der ikke må glemmes, familie der også skal plejes (selvfølgelig!!) osv., så elsker jeg det! Det er altså ikke alle der kan sige det om sit arbejde. Men mit arbejde, det gør en forskel – både for mig og alle omkring mig. Jeg er glad. Jeg er stolt. Jeg er så lykkelig for det.

Så selvom jeg ikke siger det nok, så håber jeg I ved, at jeg sidder her bag skærmen og ofte fælder en tårer over jer. Det kan redde selv den tungeste dag. I er simpelthen bare for søde. Og så vil jeg da lige give jer en kæmpe klapsalve for alle de delinger, tags og likes der strømmer over indlæggene. I er fandme (undskyld mig) FOR VILDE.

PS… Jeg ved godt, at der foregår nogle aggresive reklamer på bloggen lige pt., jeg tror stærkt at det er en fejl, og jeg håber selvfølgelig at I kan bære over med dem, og at de bliver lidt mere blide. Jeg står desværre ikke for at sætte dem, så det er lidt ude af mine hænder – ved godt at det selvfølgelig er mig der får skideballen. Men håber virkelig, at I kan læse det alligevel – og ellers er appen jo 100% reklamefri, så der kan I se det hele som I plejer.

Så slut for det her indlæg, jeg vil nyde eftermiddagen og aftenen med mine kære små og mand, og selvfølgelig lave en fantastisk lækker ret til jer. Følg gerne med på IG, der kan I altså følge med i processen om alt. 🙂

Kæmpe kram (og et tak, hvis I kan holde til mere), Fie.

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Sus
  6. september 2018 den 16:23

  Tillykke til dig! Og tak for mad! Og tak for at du handler i rema 1000, det er min yndlingsbutik 😂

 • Svar
  Vicki Rosendahl
  6. september 2018 den 22:37

  Tak for dig og dine skønne retter. Jeg er alene med tre børn, du har ikke kun gjort det billigere men os mere tilføjet en masse ny inspiration i vores hverdag 🙂

 • Svar
  Helle Bro Jensen
  7. september 2018 den 18:46

  Hej
  Din blog, APP, og dine madplaner er simpelthen årtiets mest geniale plan.
  Tak for dig og dit initiativ ❤❤❤

Skriv kommentar