Print

Grøntsagssuppe m. skinke & baconknas

En lækker grøntsasgssuppe, der kan klares i alt slags vejr. Jeg lavede det, da jeg havde været til tandlæge, og havde en del tandpine, det var så nemt at få ned. Herhjemme er suppe noget af det bedste, for at få en masse grøntsagser i vores børn – de elsker det og det er lige til at spise. Kombinationen af skinke og bacon er super lækkert, og så snart, at det er stegt sammen kan man ikke smage, hvad der er hvad. Det er så lækkert. Som knas sammen med bacon, kan der sagtens bruges kyllingetern. Det er også godt dertil.


Grøntsagssuppe m. skinke & baconknas

Tidsforbrug: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 600 g. kartofler
  • 1 porre
  • 300 g. gulerødder
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 1 pk. skinke i tern
  • 1 spsk. smør

 

Basislager: 

  • Vand så det dækker grøntsagerne
  • 1 grøntsagsbouillon
  • Salt
  • 1 løg

Fremgangsmåde

  1. Gulerødder og kartofler skrælles og skæres i tern
  2. Løg pilles og skæres i små tern
  3. Porre skæres i tynde ringe
  4. Grøntsagerne hældes i en gryde med tilhørende vand og grøntsagsbouillon – koges til de er møre
  5. Bacon klippes i små stykker og steges sprødt på en pande sammen med skinetern
  6. Når grøntsagerne er kogte blendes de og smør tilsættes og røres rundt.
  7. Suppen serveres med bacon og skinkeknas.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar