Print

Forårsruller m. ris og grøntsager i chilisauce

Denne ret er for dem, som elsker en stærk god ret. Man kan selvfølgelig gøre den så børnevenlig man lyster, men for at få optimal fornemmelse, så giv det et forsøg. Forårsrullerne er fantastiske til risene, da de også er spicy og giver det sidste touch til retten. Jeg begav mig ud i retten, da det ofte kan blive lidt for dansk, og der skal også gerne komme nogle gode udenlandske input indimellem. Men retten er super lækker og ikke mindst nem at lave og tager ingen tid.


Forårsruller m. ris og grøntsager i chilisauce

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 8 forårsruller
  • 3 ps. ris
  • 1 ps. ratatouille (eller anden grøntsagsmix)
  • 3 håndfulde ærter
  • 2 dl. mælk
  • 1 tsk. sambal oelek

 

Basislager:

  • 1 dl. vand fra grøntsagerne
  • Salt + peber
  • Fedtstof (olie)
  • 1 tsk. sukker

Fremgangsmåde

  1. Risene koges efter anvisning på emballagen
  2. Forårsrullerne steges i olie på panden til de har fået farve på alle sider
  3. Grøntsagerne gives et opkog
  4. Risene drænes for vand og puttes på en pande sammen med sambal oelek, sukker, mælk, grøntsager, grøntsagsvand og røres godt rundt.
  5. Smag til med salt, peber og sambal oelek, hvis du ønsker det stærkere.
  6. Ærterne koges efter anvisning på emballagen og serveres til forårsruller og ris.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar