Print

Flæskesteg m. hvide og brunede kartofler, sauce og tilbehør 

Om man skal varme op til jul, have julemad eller bare fordi flæskesteg er fantastisk, så kan det altså laves på alle tider af året! Vi får det sjældent, men når jeg ser, at Rema 1000 har det på tilbud, så kan jeg simpelthen ikke lade være med at tænke: YES! Dét skal vi have! Jeg har en svaghed for fed mad, det tror jeg efterhånden, at I har set. Faktisk har jeg en endnu dybere svaghed for dansk mad OG brun sovs – det må man ikke glemme. Jeg kan allerede mærke, hvor glad jeg bliver bare af at skrive opskriften. Nu må det sørme godt snart blive jul, så jeg har 100000 undskyldninger for at fylde mig med julemad, dansk mad og godter.

<

Flæskesteg m. hvide og brunede kartofler, sauce og tilbehør 

Tidsforbrug: Max: 2 timer og 35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Flæskesteg
 • Kartoffel
 • Glaskartoffel
 • Franske kartofler
 • Smør
 • Kulør
 • Mælk
 • Salt
 • Peber
 • Mel
 • Sukker

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Søren
  15. september 2018 den 15:00

  Skal flæskestegen gnides ind i salt og peber?

 • Svar
  Marianne
  16. oktober 2020 den 16:52

  Hvor meget vand skal der tilsættes flæskestegen i ovnen

Skriv kommentar