Print

Fars hakkedrenge m. bearnaisekartofler og ærter

Her den anden dag valgte min kære mand, at jeg skulle lave en ret efter hans ønske! Når det sker, så ved jeg godt, hvad der skal handles ind til. Nemlig fars hakkedrenge m. bearnaisekartofler og ærter. Det var nu altså et godt valg, der hittede i hele familien. Faktisk endte børnene med at spise mere end forældrene, så det på siges, at der blev gået godt til den. Fars hakkedrenge er ikke bare normale hakkebøffer – de er nemlig fyldte med løg, bacon, salt og peber. Det gør dem super lækre og giver en dejlig smag af bacon, men stadig ikke overdøvende.

<

Fars hakkedrenge m. bearnaisekartofler og ærter

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Kartoffel
 • Oksefars
 • ærter
 • Bacon i tern
 • Mælk
 • Bearnaisesauce
 • Løg
 • Salt
 • Peber

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Jonas
  2. januar 2019 den 22:27

  DET skal jeg prøve at lave☺
  Er det bacon i tern du har brugt? Eller i skiver? Hvis skiver, så er de vel skåret i mindre stykker eller?

 • Svar
  Dick chains
  26. februar 2020 den 17:33

  Jeg elsker bearnaise sovs :)))

Skriv kommentar