Print

Tundeller m. pasta og frisk salat

Denne ret er lidt atypisk, da tundellerne faktisk er lavet på dåsetun, hvilket bestemt ikke gjorde dem værre! De smagte ganske lækkert. Tundellerne serveres med pasta og en frisk salat.


Tundeller m. pasta og frisk salat

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 2 ds. tun
  • 1 æg
  • 2 spsk ærter
  • 2 spsk majs
  • 400 g. pasta

 

Salat:

  • Salatblade
  • Majs
  • Ærter
  • Agurk

 

Basislager:

  • 1/2 dl. havregryn
  • 1 løg
  • Salt peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  • Ærter, majs, tun, havregryn, løg, salt, peber og æg blandes sammen og stilles på køl – gerne en halv time
  • Pasta koges efter anvisning på emballagen
  • Salat skæres som ønsket til retten.
  • En pande varmes op med olie og tundellerne steges derpå

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar