Print

Spidskålsgryde m. oksekød og grøntsager

Denne lækre er ret er ideel, hvis man gerne vil have noget nemt, som også mætter utrolig meget. Normalt plejer jeg at bruge hvidkål til denne ret, men spidskål er også yderst lækkert i retten. Kan serveres med ris til.


Spidskålsgryde m. oksekød og grøntsager

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 6 gulerødder
  • 1 squash
  • 500 g. hakket oksekød
  • 3 ps. ris

 

Basislager: 

  • 750 ml. grønsags og oksebouillon – en terning af hver.
  • Fedtstof
  • 2 løg
  • 1,5 spsk. karry
  • Salt + peber
  • Evt. mel

Fremgangsmåde

  1. Gulerødder, løg, squash og spidskål skæres i små tern
  2. Løg og karry svitses i olie i en gryde i fedtstof – kødet tilsættes efterfølgende.
  3. Grøntsager, bouillon og vand tilsættes og småsimrer i 30-35 min.
  4. Risene koges efter anvisning på emballagen
  5. Smag til med salt, karry og peber.
  6. Synes retten for tynd, kan der tilsættes lidt meljævning. Men det kan sagtens undværes.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar