Print

Single madplan #51

Godaften kære læsere. Så blev det tid til endnu en single madplan – denne gang nr. 51 i rækken. Jeg håber, at I kan lide den. Jeg ved godt, hvor uoverskueligt det kan være, at lave mad til 1 person, men sådan behøver det slet ikke være. Det kan godt gøres billigt, selvom man kun er én. Planlægning og gå-på-mod til at prøve nye ting skal der til. Der kommer altid nye lækre og ikke mindst simple retter til. Retterne er placeret i ugen efter, hvad der bedst kan holde sig til restedagen.

Husk at læse indlægget om, hvordan man følger madplanen. Det er vigtigt I læser det, inden I begiver jer i krig med ugen.

Jeg håber, at I nyder ugen. God fornøjelse! 🙂

Single madplan #51

Mandag

Clubsandwich m. hamburgerryg og bacon

Tirsdag

Hjemmelavet salatpizza (bradepande)

Onsdag

Marineret kyllingebryst m. kartofler, bearnaisesauce & salat

Torsdag

Klassisk rugbrødsdag #51

Fredag

Æggekage m. kartofler, porre og bacon

Lørdag

Alt i ét fad: Kylling i flødesauce m. kartofler og grøntsager

Søndag

Ugens restedag - alt godt fra ugen.

Indkøbsliste til Rema 1000

Frugt og grønt

  • 1 porre = 4 kr.
  • 1 rød peber = 7 kr.
  • 1 kg. kartofler = 10 kr.
  • Purløg = 7 kr.
  • Iceberg = 10 kr.
  • Agurk = 6 kr.
  • 1 kg. gulerødder = 7 kr.
  • Cherrytomater = 10 kr.

Brød

  • 1 pk. fuldkornssrugnrød = 5,50 kr.
  • Sandwichbrød = 5,60 kr.

Kølevarer og frost

  • Grønne bønner = 10,50 kr.
  • 450 g. kyllingebrystfilet = 26,95 kr.
  • Mælk = 7,50 kr.
  • Revet mozzarella = 11,95 kr.
  • Smør = 12,50 kr.
  • 4 brunchæg = 12,95 kr.
  • 1 pk. bacon i skiver = 8,95 kr.
  • Hamburgerryg = 9,80 kr.
  • Gær = 0,95 kr.

Kolonial

  • Hk. tomat = 3,95 kr.
  • Bearnaisesauce, bøtte = 12 kr.

Basislager

  • Rødløg
  • Salt + peber
  • Paprika
  • Oregano
  • Olie
  • Dressing
  • Mel
  • Sukker

Alt i alt blev det for ugen 190,10 kr. Jeg håber, at I nyder ugen. 🙂 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Kirsten Katrine Sigurth
    3. september 2018 den 9:43

    Elsker din blok. Jeg er veganer, men handler og tilbereder til min 17 årig søn. Så nemt, så billigt, så bæredygtigt, så godt 😉

Skriv kommentar