Print

Sandwich m. kylling & bacon (fra hel kylling)

Sandwich er altid lækkert og ligetil. Det kan kombineres på mange forskellige måder, og kan være en rigtig god idé til at samle mange ingredienser man har i køleskabet – det kan være de ting, som er ved at gå på dato eller blot rester om søndagen. Til denne ret bruges der pillet kyllingerester fra en hel kylling.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Sandwich m. kylling & bacon (fra hel kylling)

Tidsforbrug: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 2 pk. baguette
  • 1 rød peber
  • 1 pk. bacon
  • ½ agurk
  • Resten af det pillede kylling
  • Øko. salatmix el. frisk spinat

 

Basislager

  • Karrydressing (eller lignede)
  • Olie
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Rød peber skæres i tynde strimler
  2. Salaten og agurk skylles og skæres i skiver
  3. Brødet varmes efter anvisning på emballagen.
  4. Bacon steges sprødt på panden.
  5. Byg selv sandwich med kylling, grønt og dressing.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar