Print

Risret m. tomat, bacon og squash

Når man eksperimentere med ingredienser, bliver man selvfølgelig nødsaget til at tænke ud af boksen. Oftest når der skal findes på nye ideer står jeg i køleboksen og kigger efter gule mærker – hvad ville være fedt sammen? Jeg prøvede jo at lave fyldt squash og opdagede hurtigt, at fyldet var ganske lækkert for sig selv, især toppet med mozzarella, så den prøver vi. Laver lidt ekstra fyld og så er der både til fyldte squash og risretten for sig selv! Noget jeg egentlig har ville prøve længe, men faktisk var lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle gribe den an. Den kan jo laves på et hav af måder! Jeg synes selv, at denne kombination er lækker – der kommer helt sikkert også en med oksekød på sigt. Jeg er bestemt ikke færdig med at fylde lækre sager med kødsauce! Selvom det ikke ligner, at der er mange grøntsager i retten, så er den spækket med grøntsager under osten.


Risret m. tomat, bacon og squash

Tidsforbrug: 30-35 min.

Antal: 1 person.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Varm kødsaucen i en gryde
  2. Anret risretten på en tallerken og drys mozzarella på toppen.
  3. Server.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar