Print

Penne m. bacon, fløde og grøntsager

En lækker pastaret m. fløde, bacon og grøntsager. Retten er dejlig cremet og kan bruges som en “tøm-køleskabet-ret”.

Retten er opdelt efter ingredienser der skal købes, og madvarer man har i sit basislager, hvis man følger madplanerne.


Penne m. bacon, fløde og grøntsager

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 1 person

Ingredienser

  • 100 g. pasta penne
  • 1 dl. madlavningsfløde
  • 1 tomater
  • 1/4 broccoli
  • ½ pk. bacon i skiver
  • 100 g. champignon i skiver

 

Basislager: 

  • Salt + peber
  • 1 løg
  • ½ tsk. paprika
  • 1/4 tsk. chilipulver (tørret)
  • Fedtstof
  • 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  1. Broccolien skæres ud i små buketter
  2. Pastaen koges i letsaltet vand med broccolien
  3. Steg bacon på en varm pande
  4. Skær champignonerne og tomaterne i kvarte og løg i grove tern.
  5. Hvidløg pilles og snittes fint.
  6. Steg grøntsagerne + løg og hvidløg i wok eller gryde i fedtstof
  7. Tilsæt bacon, penne, broccoli, pasta og fløde.
  8. Smag til med krydderier.

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

  • Svar
    Heidi
    11. februar 2019 den 10:26

    Kan man undlade chiliflager

    • Svar
      madforfattigroeve
      16. februar 2019 den 8:27

      Hejsa, det kan man sagtens ja 🙂

  • Svar
    Kim
    17. februar 2019 den 17:41

    En idé var at bruge wok eller gryde og stege bacon i, og så brug fedtstoffet fra dem til grøntsagerne inden det hele blandes sammen 🙂

  • Svar
    Kim
    17. februar 2019 den 17:49

    Man kunne undlade panden og bruge wok eller alm gryde til at stege bacon i = mindre opvask 🙂

Skriv kommentar