Print

Kyllingelår m. ris, bearnaisesauce og bønner

En ultra nem og lækker ret med kylling. Jeg laver den ofte når min mand arbejder sent, da det står og passer sig selv i ovnen. Det er nemt at sætte over og kræver ingen forberedelser.

Retten er opdelt efter ingredienser der skal købes, og madvarer man har i sit basislager, hvis man følger madplanerne.


Kyllingelår m. ris, bearnaisesauce og bønner

Tidsforbrug: 50-55 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingelår
  • 2 breve bearnaise
  • Mælk
  • 500 g. grønne bønner
  • 3 ps. ris

 

Basislager: 

  • Salt + paprika
  • Olie
  • Flydende margarine
  • Vand

Fremgangsmåde

  1. Ovnen tændes på 225 g. varmluft
  2. Olie, paprika og salt blandes sammen til en olieblanding og penlses på kyllingen
  3. Kyllingen puttes i ovnen og gives 25 min. ved 225 grader. Derefter skrues ned til 200 g. i 10 min. (varmluft) og de sidste 10 min ved 200 grader alm. ovn. (45 min. i alt i ovnen).
  4. Ris og bønner koges efter anvisning på emballagen.
  5. Fedtstof smeltes i en gryde og breve bearnaise tilsættes. Mælk tilsættes efter anvisning på pakken og røres rundt.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar