Print

Hvidkålsgryde m. oksekød og grøntsager

Denne lækre er ret er ideel, hvis man gerne vil have noget nemt, som også mætter utrolig meget. Er familien ikke med på bølgen om at leve uden stivelse, så er brune ris fantastisk til retten. Vi får også somme tider kartofler til, da det også giver en god mæthedsfornemmelse – og så er vi generel bare glade for kartofler herhjemme. Tilsætter man en anelse mere vand, er den også ideel som suppe.

<

Hvidkålsgryde m. oksekød og grøntsager

Tidsforbrug: 45-50 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • Oksefars
  • Gulerod
  • Squash
  • Hvidkål
  • Salt
  • Peber
  • Karry
  • Grøntsagsbouillon
  • Oksebouillon
  • Mel
  • Løg
  • Fedtstof

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

  • Svar
    Gitte Jensen
    16. september 2019 den 7:14

    Kan man erstatte hvidkål med spidskål?

    • Svar
      madforfattigroeve
      16. september 2019 den 10:06

      Hejsa,

      Ja, det kan du sagtens. 🙂

  • Svar
    Lotte
    21. september 2019 den 10:59

    Kan man bruge gullasch tern i stedet

    • Svar
      madforfattigroeve
      26. september 2019 den 20:01

      Sagtens, men tænker det skal have noget længere tid så for at blive helt mørt. 🙂

Skriv kommentar