Print

Byg selv lakse/torske burgere

Denne burger er helt fantastisk, når der er tilbud på fiskefars med laks og torsk! Fiskefarsen kan godt være lidt svær at styre, når raspen skal puttes på, da farsen er meget våd, men raspen gør den så sprød og lækker! Herhjemme er vi vilde med både alm. iceberg, hvidkål/spidskål og blandet salat i burgeren.

Ingredienslisten er delt op efter hvad der skal købes af varer, og hvad der forventes at ligge i basislageret, hvis man følger mine madplaner.


Byg selv lakse/torske burgere

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 4 burgerboller
  • 400 g. lakse/torskefars
  • 16 agurkeskiver
  • 2 gulerødder
  • Salat el. kål

 

Basislager: 

  • Rødløg
  • Rasp
  • Fedtstof
  • Dressing

Fremgangsmåde

  1. Lakse/torskefarsen formes som en bøf og vendes i rasp
  2. Bøfferne steges på panden i fedtstof – vær opmærksom på at det går stærkt med at blive farvet, så skru ned efter kort tid.
  3. Agurk skylles og skæres i skiver
  4. Gulerod skrælles og rives fint
  5. Rødløg pilles og skæres i ringe
  6. Burgerbolle varmes i ovnen efter anvisning på emballagen
  7. Salat eller kål skylles og blade rives af og puttes i en skål sammen med det andet tilbehør.
  8. Byg selv burger ved servering.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar