Print

Svinefilet m. kartofler, bearnaisesauce & kogte majskolber

En ultra lækker ret, der nydes rigeligt. Vi får kun svinefilet, når det er på tilbud, men det gør det bestemt ikke mindre lækkert! Det var helt fantastisk denne gang, da det er sæson for majskolber og vi eeelsker at få det til. Det er bare en god blanding.


Svinefilet m. kartofler, bearnaisesauce & kogte majskolber

Tidsforbrug: 30-35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 1 svinefilet, artiskok/hvidløg (ca. 500 g.)
  • 1 kg. kartofler
  • 3 brev bearnaisesauce + mælk
  • 3 majskolber
  • Smør

 

Basislager: 

  • Salt
  • Fedtstof

 

Fremgangsmåde

  1. Fileten brunes i fedtstof på en pande og steges i ovnen i ovnen i 20 min.
  2. Kartofler skrælles (nye behøves ikke), skæres i halve og koges i letsaltet vand
  3. Majskolberne skrælles (bladene tages af) og koges i 8 min. 
  4. Fedtstof smeltes i en gryde og breve bearnaise tilsættes. Mælk tilsættes efter anvisning på pakken og røres rundt.
  5. Ved servering puttes smør på majsene og spises som tilbehør.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar