Denne gryderet er lækker, da den er fyldt med grøntsager. Den mætter godt og står og passer sig selv, når grøntsager og kød er forberedt. Der er næsten altid rester tilbage og kan nemt fryses ned samt tilsættes de rester man måtte have grønt fra ugen.
Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.
<Paprikagryde m. kylling og ris
Tidsforbrug: 40-45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Ingredienser
- Aubergine
- Kyllingebrystfilet
- Madlavningsfløde
- Porre
- Hakket tomat
- Gulerod
- Ris
- Kartoffel
- Løg
- Hvidløg
- Salt
- Peber
- Grøntsagsbouillon
- Paprika
- Mel
- Tomatpuré
- Karry
6 Kommentarer
Carina
11. juli 2018 den 23:16Hvad ville du erstatte auberginen med?
madforfattigroeve
11. juli 2018 den 23:19Hejsa,
Jeg ville erstatte det med evt. squash eller courgette, da det har samme konsistens. Men ellers er bladselleri også fantastisk deri 🙂
Kh, Fie.
Luna
5. august 2018 den 11:14Fløden skal den i i stedet for jævningen eller skal man bruge begge dele?
madforfattigroeve
6. august 2018 den 14:48Nej begge dele kan bruuges 🙂
Tanja
4. november 2018 den 16:28Skal kyllingen simre med efter stegning eller først i til sidst?
Line
21. april 2020 den 19:37Ups, glemte at se det kun var 1/2 dåse flåede tomater – nu har jeg mad til de næste mange dage xD