Print

Paprikagryde m. kylling og ris

Denne gryderet er lækker, da den er fyldt med grøntsager. Den mætter godt og står og passer sig selv, når grøntsager og kød er forberedt. Der er næsten altid rester tilbage og kan nemt fryses ned samt tilsættes de rester man måtte have grønt fra ugen.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.

<

Paprikagryde m. kylling og ris

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • Aubergine
  • Kyllingebrystfilet
  • Madlavningsfløde
  • Porre
  • Hakket tomat
  • Gulerod
  • Ris
  • Kartoffel
  • Løg
  • Hvidløg
  • Salt
  • Peber
  • Grøntsagsbouillon
  • Paprika
  • Mel
  • Tomatpuré
  • Karry

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

  • Svar
    Carina
    11. juli 2018 den 23:16

    Hvad ville du erstatte auberginen med?

    • Svar
      madforfattigroeve
      11. juli 2018 den 23:19

      Hejsa,

      Jeg ville erstatte det med evt. squash eller courgette, da det har samme konsistens. Men ellers er bladselleri også fantastisk deri 🙂

      Kh, Fie.

  • Svar
    Luna
    5. august 2018 den 11:14

    Fløden skal den i i stedet for jævningen eller skal man bruge begge dele?

    • Svar
      madforfattigroeve
      6. august 2018 den 14:48

      Nej begge dele kan bruuges 🙂

  • Svar
    Tanja
    4. november 2018 den 16:28

    Skal kyllingen simre med efter stegning eller først i til sidst?

  • Svar
    Line
    21. april 2020 den 19:37

    Ups, glemte at se det kun var 1/2 dåse flåede tomater – nu har jeg mad til de næste mange dage xD

Skriv kommentar