Print

Paprikagryde m. kylling og ris.

Denne gryderet er lækker, da den er fyldt med grøntsager, hvilket også er grunden til, at der ikke er syndeligt meget kød i retten. Kyllingen skæres meget små tern, så der føles, at der er mere i. Den mætter godt og står og passer sig selv, når grøntsager og kød er forberedt. Der er næsten altid rester tilbage og kan nemt fryses ned samt tilsættes de rester man måtte have grønt fra ugen.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.

<

Paprikagryde m. kylling og ris.

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar