Print

Nachos med oksekød, friske tomater og salsa

Vi elsker nachos som snack og som aftensmad! Skal det være som aftensmad, skal der gerne nogle grøntsager i og også en omgang kød. Vores favorit er denne med oksekød, men den med kylling er også utrolig lækker. Vi synes dog at den mætter mere med oksekød. Og så er det jo en ret, som selv nybegyndere kan give sig i krig med. Den er meget simpel.


Nachos med oksekød, friske tomater og salsa

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 400 g. hk. oksekød
  • 1 ps. tortilla chips (200 g.)
  • ½ ds. majs
  • 1-2 tomater
  • 1 ps. cheddarost/mozzarella

 

Basislager: 

  • 1 rødløg
  • 2 tsk. paprika
  • 2 tsk. oregano
  • salsa
  • 1,5 tsk. salt
  • 1 tsk peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. alm ovn.
  2. Skyl tomater og skær dem i meget små stykker
  3. Pil rødløget og skær det fint (tynde stykker)
  4. Brun oksekød i en gryde og tilsæt alle krydderierne
  5. Fordel tortillachips, oksekød, majs og cheddar i et ildfast fad – slut med cheddar på toppen.
  6. Bag retten i ovnen til osten er smeltet (vær obs på retten, det går stærkt med at blive brændt).
  7. Server tomater, rødløg og salsasauce ved siden af nachosfadet.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar