Print

Liams pasta m. kødsauce

Denne ret er lavet, da vi først og fremmest har en søn, Liam, der er allergisk overfor både tomat og æg, og derfor gør det det en anelse svært en gang imellem at lave kødsauce, men vi prøver os frem. Denne blev utrolig god, og så er den helt perfekt til de børn der helst ikke vil “se” grøntsagerne, da det sundenste kål, bliver gemt i retten. Vi prøver at variere imellem de forskellige kødretter, så det er skønt at skifte imellem svinekød og oksekød.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Liams pasta m. kødsauce

Tidsforbrug: 40-45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • 500 g. hk. svinekød
  • 1 porre
  • 3 gulerødder
  • 500 g. pasta
  • 1 rød peber
  • 250 ml. madlavningsfløde, OMA
  • 1 mellem spidskål (800-900 g.)

 

Basislager: 

  • Fedtstof (stegning)
  • 1 løg
  • Vand
  • Kulør
  • Mel + vand
  • Salt + peber
  • ½ tsk. tørret chili

Fremgangsmåde

  1. Alle grøntsager skylles og snittes fint
  2. Kødet brunes i fedtstof i en gryde
  3. Løg, salt, chili og peber tilsættes og røres sammen et par minutter
  4. Resten af grøntsagerne samt fløde tilsættes og vand hældes i gryden så grøntsagerne er dækket
  5. Saucen simrer til grøntsagerne er møre
  6. Imens retten simrer koges pastaen efter anvisning på emballagen.
  7. Jævn retten med meljævning og smag til med salt og peber.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar