Print

Chef salad

Chef salad kan bruges både til frokost og aftensmad, det kommer helt an på, hvad vi får til. Hvis vi får kylling til, så er den perfekt til aftensmad. Man kan også tilsætte kartofler så retten fylder mere. Den er super lækker og trods det er en salat, så får den rigeligt med fylde pga. æg og kylling. Dejlig let ret i denne varme.


Chef salad

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • 4 æg
  • ½ iceberg
  • 16 cherrytomater
  • 1 peberfrugt
  • 3 gulerødder
  • 2 stk. kyllingebrystfilet
  • ½ agurk

 

Basislager: 

  • Salt + peber
  • Paprika

Fremgangsmåde

  1. Kyllingen krydres med salt, peber og paprika og steges sprød på panden – efter stegningen skæres kødet i strimler
  2. Start med at skylle alle grøntsagerne
  3. Ægget koges og skæres i både
  4. Alt iceberg snittes groft
  5. Alle tomaterne skæres i kvarte
  6. Agurken skæres i stykker
  7. Gulerødderne skrælles og rives fint
  8. Rød peber skæres i små stykker.
  9. Salaten anrettes pænt på en tallerken og kylling tilsættes.

 

TIP: Retten smager også super godt med kogte kartofler, dressing og rødløg.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar