Print

Byg selv kyllingeburger

Kyllingeburgeren er simpelthen en af mine favoritter! Selvfølgelig sammen med brunchburgeren med scrambled eggs og bacon. Med en god sprød panering, så er retten i top 3! Børnene kan snildt inddrages i madlavningen og elsker at samle burgerne selv.

 


Byg selv kyllingeburger

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 450 g. kyllingekød (fars)
  • Iceberg blade
  • Agurkeskiver
  • 1 peberfrugt (gul eller rød)
  • 1 pk. burgerboller

 

Basislager: 

  • Dressing
  • Rasp
  • Olie
  • Løgringe

Fremgangsmåde

  1. Farsen formes som bøf og vendes i rasp
  2. Bøffen krydres med salt og peber og steges i olie på panden
  3. Iceberg, agurk og peberfrugt skylles og skæres i blade, skiver og ringe.
  4. Løg pilles og skæres i ringe.
  5. Bollerne varmes efter anvisning på emballagen i ovnen.
  6. Byg burgerne ved bordet med dressing.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Louise andersen
    15. juli 2018 den 18:11

    Jeg eeeeeelsker dine madplaner og bruger den næsten hver dag. Har dog et lille ønske. Vil du ikke skrive hvis der er noget fra de forskellige opskrifter der kan fryses ned ? Hvis man får noget om mandagen der giver raster til om søndagen så kunne det være lækkert at vide om det kunne fryses ned så man på forhånd ved om man har nogen lækker rester til om søndagen så det stadig er frisk

Skriv kommentar