Print

Tomatsuppe m. suppehorn & brød

Tomatsuppe er dejligt nemt og ikke mindst rart, når vejret er lidt overskyet. Det er en let ret, som ikke tager ret lang tid at lave, og som kan laves både med eller uden suppehorn og brød. Dog fylder det lidt mere, når det er i retten. En af mine yndlingsgrunde til, at denne ret ofte er på menuen er, at det er billigt at lave, og det smager også helt fantastisk.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Tomatsuppe m. suppehorn & brød

Tidsforbrug: 20-25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 2 baguette
  • 2 ds. hakkede tomater
  • 250 g. suppehorn

 

Basislager

  • ½ ds. tomatpasta / puré (70 g.)
  • 3 dl. grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. oregano
  • 1 løg
  • 2 fede hvidløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Løg og hvidløg skæres i grove tern
  2. Varm det op i olivenolie i en gryde – det må ikke blive brunt, men blot bløde og gennemsigtige
  3. Put resten af ingredienserne udover brød og pasta i, og lad det simre i 10 minutters tid
  4. Kog suppehorn og varm brødet i ovnen/brødrister efter anvisning på pakken
  5. Blend suppen når det har simret og smag til med salt og peber

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar