Print

Tada! Sådan ser appen ud!

Puha! Vi venter spændt alle sammen! Vi er i sidste skridt – slutspurten!

Over 1800 har stemt, at de gerne vil køben appen, når den rammer såvel Appstore som Google Play! Det er jo fuldstændig vanvittigt fantastisk! Aldrig havde jeg da troet at så mange ville være med til den idé! Af hjertet MEGA tak! Det bliver bare så godt.

Mange har spurgt, om ikke de kunne få lov at se hvad man får med i købet, og det kan I helt bestemt! Her er lidt billeder I kan snuse til, den virkelige vare kan købes til 49 kr. På Appstore og Google play snart! 😍

Jeg kan sige så meget, at BEGGE apps (både Android OG Apple) er sendt til godkendelse! Det er jo helt fantastisk! Vi havde ikke troet vi kunne nå Android i samme omgang, men vi gjorde det! Nu venter vi bare på at de godkender dem, så de kan komme i de forskellige stores. Godkendelsesprocessen plejer at tage 1-2 dage, men hvor der er mennesker, kan alt jo ske 👏🏻

Hvis du vil læse lidt mere om hvad appen kan, så læs med her! En helt unik app fyldt med dejlige billeder, opskrifter, sparetips og madplaner. Og endda helt reklamefri og fri fra sponsoreret indhold!

Bedre bliver det vidst ikke?!

 

Kærligst Fie.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar