Print

Sandwich m. kylling & bacon

Sandwich er altid lækkert og ligetil. Det kan kombineres på mange forskellige måder, og kan være en rigtig god idé til at samle mange ingredienser man har i køleskabet – det kan være de ting, som er ved at gå på dato eller blot rester om søndagen. Jeg er personligt mest vild med varianten med kylling og bacon.


Sandwich m. kylling & bacon

Tidsforbrug: 20 min.

Antal: 1 person

Ingredienser

  • 1/2 ciabattabrød
  • ½ rød peber
  • ½ pk. bacon
  • 4 skiver agurk
  • 100 g. kyllingebrystfilet
  • Salat / iceberg
  • Karrydressing el. cremefraiche dressing
  • Olie
  • Salt + peber
  • Paprika

Fremgangsmåde

  1. Peber, salat og agurk skylles og skæres i skiver
  2. Kyllingen skæres i tynde strimler og steges i olie, paprika, salt og peber efter ønskede mængder
  3. Bacon steges sprødt på panden.
  4. Brødet varmes efter anvisning på emballagen.
  5. Server sandwich til at samle ved bordet.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar