Print

Rødspættefilet på grøntsagsbund m. små ovnstegte kartofler

Ugens fiskeret


Rødspættefilet på grøntsagsbund m. små ovnstegte kartofler

Tidsforbrug: 45 min

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • 1 pk. rødspættefilet
  • 500 g. små nye kartofler
  • 1 løg
  • 200 g. gulerødder
  • 1 rød peber
  • 100 g. champignon
  • Citronsaft
  • Olie
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn.
  2. Kartoflerne skylles (og skæres i halve hvis de er for store) og vendes i olie, salt og peber.
  3. Gulerødder skrælles og skæres i små tern. Den røde peber skylles og skæres ligeledes i små tern. Løgene pilles og skæres i små tern.
  4. Champignonerne tages ud af emballagen, skylles og puttes i et ildfast fad sammen med resten af grøntsagerne.
  5. Fiskene filetteres (der fjernes benene i fisken) og de dryppes med citronsaft, salt og peber og lægges ovenpå grøntsagsbunden
  6. Hele retten skal have 30 min i ovnen – eller til at fisken er fast og hvid.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar