Print

Nachos m. kylling, friske tomater & cremefraiche

Nachos kan herhjemme både bruges som aftensmad, middagsmad og snacks. Det kan være et let ret, men også en tung en, hvis man (som vi), putter både kylling og “grønt” ved. Det giver lidt ekstra fylde til hyggen. Nachos kan selvfølgelig serveres med andet kød også, herunder fx oksekød, men også serveres uden kyllingen – fx til den lette snack eller frokost.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Nachos m. kylling, friske tomater & cremefraiche

Tidsforbrug: 25 min.

Antal: 1 person

Ingredienser

  • 1 pk. tortillachips
  • 1 stk. kyllingebrystfilet
  • Friske cherrytomater
  • 1/4 ps. cheddarost
  • 1 rødløg/alm. løg
  • 2 tsk. paprika
  • 2 fede hvidløg
  • Cremefraiche
  • Salt + peber
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn
  2. Kyllingen skæres i mundrette stykker og steges på panden i fedtstof – tilsæt presset hvidløg, salt, peber og paprika
  3. Tomaterne skylles og skæres i fine små stykker
  4. Smør et indfast fad og fordel tortillachips i bunden af fadet
  5. Hæld skiftevis kylling og ost i og bag i ovnen til osten er smeltet godt – ca. 8-10 min. 
  6. Pil og hak rødløget fint
  7. Pynt toppen med friske tomater og rødløg
  8. Server med cremefraiche til.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar