Print

Mørbradgryde med ris.

Mørbradgryde kan laves i mange forskellige afstøbning i forhold til grøntsagerne, så man kan sagtens lige smide det i, som er i køleskabet fra ugen. Retten er yderst børnevenlig, da man snildt kan “gemme” grøntsagerne i saucen, og derved faktisk få dem til at spise en hel del mere, end hvis de lå ved siden af helt synlige. Måske ikke så pædagogisk, men det virker. Alt i alt en rigtig lækker ret, der sagtens kan laves i større mængder og fryses ned.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.

<

Mørbradgryde med ris.

Tidsforbrug: Ca. 40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar