Print

Marineret kyllingebryst m. kartofler, bearnaisesauce & salat

Dejlig krydret kyllingeret. Retten er super nem at lave og står blot og passer sig selv i ovnen, mens kartofler og salat forberedes.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Marineret kyllingebryst m. kartofler, bearnaisesauce & salat

Tidsforbrug: 55 min.

Antal: 1 person

Ingredienser

  • 200 g. øko. kartofler
  • 1 kyllingebryst (450 g. i en pakke)
  • Bearnaisesauce, glas
  • Iceberg
  • Rød peber
  • Agurk
  • 2 gulerødder

 

Basislager: 

  • Olie
  • Paprika
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Lav marinade af olie + paprika
  2. Put kyllingen i en frostpose sammen med olieblandingen, luk posen og ælt det sammen med fingrene.
  3. Lad det stå i posen – gerne så længe som muligt. Evt. put det i en pose allerede aftenen inden (altså mandag aften).
  4. Put kyllingen i et ildfast fad (op af posen) og krydr det med salt og peber (put lidt vand i bunden af fadet for at kyllingen ikke brænder fast og bliver tørt) – bages i ovnen ved 200 g. alm ovn i 35-40 min.
  5. Kog kartoflerne i letsaltet vand
  6. Mens kartoflerne koges skæres salat
  7. Sovsen laves som anvist på emballagen.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

  • Svar
    Bearnaisesauce Uden Æg – EXITGO
    20. oktober 2018 den 10:11

    […] Marineret kyllingebryst m. kartofler, bearnaisesauce & salat – Mad For … […]

  • Svar
    Farah
    22. oktober 2018 den 14:39

    Hejsa. Hvor meget paprika ville du ca. anbefale at man kommer i marinaden?

Skriv kommentar