Print

Liams pizza m. kylling & ost

Denne pizza er faktisk helt til ære for min søn Liam. Han kan ikke tåle tomat, så jeg gik i køkkenet – og nøj hvor var det lækkert. Jeg tænkte længe over, hvad jeg måtte smørre den med, for når knægten hverken kan tåle nødder, æg og tomat, så var det meste ligesom udelukket. Men smørreost var så godt i den! Man tænker, at det ikke passer sammen, men det gør det virkelig.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.

<

Liams pizza m. kylling & ost

Tidsforbrug: 65-70 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Kyllingebrystfilet
 • Peberfrugt
 • Gær
 • Revet cheddar
 • Garli flødeost
 • Champignon
 • Mel
 • Olie
 • Salt
 • Løg

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Anita
  24. juni 2018 den 23:15

  Hejsa
  Kan man lave dejen til pizzaen aftenen før… Vores eftermiddage er ret presset, så der er ikke tid til først at lave dej samme eftermiddag 🙈

 • Svar
  Stine Beck
  22. august 2018 den 10:44

  Prøvede denne pizza og dejen var helt rå, da den havde fået den tid som står i opskriften.

  • Svar
   madforfattigroeve
   22. august 2018 den 11:05

   Det lyder mystisk, min blev ellers ganske fin 🙂 Jeg har lavet maange gange efterhånden. Hvad stod din ovn på mens du bagte det?

Skriv kommentar