Print

Lækker cremet pastasalat m. bacon

Pastasalat er altid lækkert og især i denne varme vi er kommet ind i. Det er et godt tilbehør til mange forskellige retter, her bruger vi det ofte til kylling i ovnen eller til en god gang salat med siden af. Den kan også piftes op med både skinke, tun mm. Det er lige hvad man har i køleskabet. Denne gang brugte vi en masse af de grøntsager vi havde tilbage samt en pakke bacon.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.

<

Lækker cremet pastasalat m. bacon

Tidsforbrug: 25 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Pasta
 • Bacon i skiver
 • Agurk
 • Peberfrugt
 • Majs
 • Cremefraiche
 • Salt
 • Peber
 • Citronsaft
 • Paprika
 • Mayonnaise

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar