Print

Giveaway: 3 apps på højkant!

 

En lille fugl har fortalt mig, at det snart er ved at være tid til at appen udgives! De fleste ved også nu at den kommer her i juni, og det bliver simpelthen for vildt. Teknikerne arbejder intens på at få den færdig – og det er snart – det er der lovning på! Men om vi snakker 1 uge eller 2 uger vides ikke helt endnu! Da vi er ved at være tæt på nu, synes jeg, at vi skal lave en lille give-away, ikke mindst for at anerkende, at I har været så super tålmodige! Men gode ting tager tid at lave! 🙂

Jeg sætter derfor 3 apps på højkant! 1 app til 3 forskellige vindere. 

Vinderne findes så snart appen er klar og får direkte besked, så husk at udfylde mail. Det bliver dog til IOS, da det er den version, der er færdig først, som jeg også skrev i det tidligere indlæg. Android appen er også i fuld gang med at blive lavet og forventes at være færdig et par uger eller 3 efter IOS udkommer (medmindre de tager røven på mig og er hurtigere færdig). Der skal nok komme en giveaway til android senere! 🙂

Jeg synes lige, at jeg vil remse nogle af de klare fordele op, da der er mange at hente.

 

 

Fordelene ved at købe appen:

Brugervenligt værktøj til handel

Nemt at tilgå

Hurtigt at loade på farten

Indkøbssedlen skal ikke printes længere (moderjord takker mig!)

Vælge om du er single eller familie i forhold til notifikationer og læsning på appen

Indkøbslisten er overskuelig og nemt tilgængelig ved et enkelt klik

Der er billeder på opskrifterne.

Der kan findes gode tips og råd, som ikke kan findes på bloggen.

Mulighed for at krydse ting af, du allerede har lagt ned i din kurv

100% reklamefri!

 

 

Hvad skal I gøre for at vinde? 

Skrive i kommentarfeltet nedenfor (på bloggen) én af fordelene ved at bruge appen.

Samt skrive hvordan du bruger Madforfattigrøve i din hverdag.

 

Jeg håber, at I er friske på at deltage og også gerne at dele indlægget, så alle jeres venner får muligheden for at vinde en lækker app! Der er hele 3 apps på højkant. Hver app har en værdi af 49 kr. Jeg lancerer en udgivelsesdato så snart jeg ved det! Og derved også en slut-dato for konkurrencen. 🙂 

Relaterede indlæg

192 Kommentarer

 • Svar
  Marie-Louise
  12. juni 2018 den 8:52

  Jeg glæder mig til at ha’ huskesedlen lige ved hånden og kunne “strege” mine indkøb når de er landet i kurven. Elsker når mit liv bliver nemmere 🙂

  • Svar
   Lisbeth Berthel
   12. juni 2018 den 20:57

   Så bliver det hele samlet mobilen, hvor vi nu sidder og taster ind selv .
   eg plukker i madplanen hvad der passer ind til vores uge og lager. Får hentet noget nyt inspiration hver uge Tak for det.

 • Svar
  Sabrina Selgen
  12. juni 2018 den 8:53

  En af fordelene er at Indkøbslisten er overskuelig og nemt tilgængelig ved et enkelt klik.
  Vi bruger bloggen fordi menuerne er nemme, billige og faktisk også ret forskellige (selvom jeg havde læst noget andet). Er meget tilfredse 😀

 • Svar
  Peter Hofmann
  12. juni 2018 den 8:54

  En af fordelene er at Indkøbslisten er overskuelig og nemt tilgængelig ved et enkelt klik.

 • Svar
  Thomas
  12. juni 2018 den 8:54

  At indkøbslisten er overskuelig og let tilgængelig med et enkelt klik 👍🏻

 • Svar
  Martin
  12. juni 2018 den 8:55

  Nem at loade på farten. Bruger madplanen næsten hver uge. Vi er dog kun 2 så slipper for rugbrødsdag da der er rigeligt med rester 😊

 • Svar
  Trine Rahbek
  12. juni 2018 den 8:55

  Indkøbssedlen skal ikke udprintes 🙏👏😁😁
  Jeg bruger opskrifterne, som inspiration i hverdagen 😊😊

 • Svar
  Vibeke
  12. juni 2018 den 8:58

  Det er en stor fordel ved den nye app at man ikke behøver printe opskriften eller skrive den over på et stykke papir.
  Jeg bruger dine ugeplaner i min hverdag, så man ikke selv skal overveje og beslutte, hvad man skal have at spise, og så er det ovenikøbet billigt! Det er en fantastisk løsning!

 • Svar
  Louise
  12. juni 2018 den 8:58

  Jeg bruger bloggen, til at gøre min økonomi bedre, minde mig selv om hvad der er af rester, og generelt ændre vaner ang indkøb. Fantastisk værktøj.. 👍🏻👍🏻👍🏻

 • Svar
  Sara Nørregaard Petersen
  12. juni 2018 den 8:58

  Glæder mig til at have app’en lige ved hånden- nemt og overskueligt

 • Svar
  Irene Vraa Andersen
  12. juni 2018 den 9:00

  Mit (indkøbs)liv bliver så skønt og let…. og lige ved hånden… glæder mig til Android udgaven.

 • Svar
  Jette G. Rasmussen
  12. juni 2018 den 9:00

  Der er billeder på opskrifterne😁👍

 • Svar
  Marianne
  12. juni 2018 den 9:01

  Indkøbslisten skal ikke printes længere.

 • Svar
  Mariann Krog
  12. juni 2018 den 9:01

  Glæder mig til app’en da det er nemt at tilgå. Bliver dejligt at have det hele ved hånden. Jeg bruger madplanen for at gøre min hverdag nemmere. Det er dejligt nemt, når nogen allerede har brugt tiden på at planlægge ugens menuer uden at det er dyre eller besværlige retter:-) Hurra for det.

 • Svar
  Louise Vinberg
  12. juni 2018 den 9:01

  Man har det hele ved hånden, det blir så lækkert og dejlig nemt 🌸☀️

 • Svar
  Nette
  12. juni 2018 den 9:01

  Fordelen ved at få appen er at det er nemmere at have med når man handler 🙂 jeg bruger den meget nu her som enlig mor til 3 unger da den gør at der er plads til lidt andet i økonomien os 🙂

 • Svar
  Marie
  12. juni 2018 den 9:02

  Indkøbssedlen skal ikke printes👍 Bruger dine madplaner som inspiration😄

 • Svar
  Marianne
  12. juni 2018 den 9:03

  Kæmpe fordel at indkøbssedlen ikke skal printes 😃

 • Svar
  Carla Holme Mortense
  12. juni 2018 den 9:03

  Den er nem på farten og man har indkøbssedlen lige ved hånden. Jeg lader mig inspirerer af madplanen. Men det vi -altid bruger er en rugbrødsdag og en restedag.

 • Svar
  Heidi Christiansen
  12. juni 2018 den 9:03

  Vi bruger madplanen hver uge og jeg glæder mig til at have indkøbslisten med på farten når der skal handles.
  Tak for lækker mad og mange sparede penge i budgettet.

 • Svar
  Katrine Thestrup
  12. juni 2018 den 9:03

  At indkøbssedlen er lige ved hånden og man kan ✔️ Når man har taget tingene i kurven. Det er helt klare fordele for mig 😊

 • Svar
  Susanne
  12. juni 2018 den 9:05

  Mange fordele ved næsten ikke hvilken jeg skal vælge men at app’en bliver REKLAMEFRI er guld 👍

 • Svar
  Heidi Damgaard
  12. juni 2018 den 9:05

  Det bliver så dejligt når den kommer til android😍
  Tusinde tak for dejlig mad, vi er alle 5 vilde med det🤩

 • Svar
  Mette
  12. juni 2018 den 9:07

  Fordel ved den nye app:
  At man ikke behøver printe opskriften eller skrive den over på et stykke papir.
  Jeg bruger dine ugeplaner i min hverdag, så man ikke selv skal overveje og beslutte, hvad man skal have at spise, og så er det jo billigt, med masser af besparelser!

 • Svar
  Lea Slot
  12. juni 2018 den 9:07

  Der er ingen reklamer 😊😊
  Jeg anvender det som inspiration. Jeg følger ikke madplanen slavisk, men bruger den ind i mellem når jeg selv laver madplan 😊

 • Svar
  Karin Wiberg
  12. juni 2018 den 9:07

  For mig er det vigtigt at det er nem at loade på farten, så man har den når man handler. Jeg vil bruge app’en til inspiration til min mad, og behøver ikke en rugbrødsdag som single.

 • Svar
  Anette
  12. juni 2018 den 9:07

  Det bliver dejligt at indkøbslisten ikke skal printes ud længere. Og at du laver sådan et stort arbejde så det er nemt for os andre😁

 • Svar
  sus
  12. juni 2018 den 9:08

  jeg glæder mig til den app kommer så jeg fri for at printe indkøbslisten ud – jeg bruger single opskrifterne i min hverdag det så overskueligt – tak fordi du til og gør så flot et stykke arbejde

 • Svar
  Monica
  12. juni 2018 den 9:08

  jeg har aldrig brug så få penge på mad efter jeg er begyndt, at følge din blog. Tusind tak!! Vil bruge appen til en mere overskuelighed og inspiration. Tak for dit flotte arbejde!

 • Svar
  Louise
  12. juni 2018 den 9:08

  Det ville være så meget nemmere, at tage mobilen med i køkkenet fremfor, at man løber frem og tilbage til pc for at se på opskriften i tide og utide 🙂

 • Svar
  Bodil
  12. juni 2018 den 9:10

  Glæder mig til og have appen lige ved hånden. Nemt og enkelt i en travl hverdag 😊

 • Svar
  Mona
  12. juni 2018 den 9:11

  Det bliver mega spændende med den app! Jeg vil glæde mig til, ikke at glemme indkøbslisten derhjemme 😅😆

 • Svar
  Camilla
  12. juni 2018 den 9:11

  En stor fordel, som jeg synes er vigtig er, muligheden for at krydse ting af i appen, når de er lagt i kurven. Det vil gøre indkøbet mere overskueligt og tilgængeligt.😊

 • Svar
  Nadine
  12. juni 2018 den 9:12

  At indkøbssedlen er lige ved hånden og man kan ✔ Når man har taget tingene i kurven. Den er nem på farten og man har indkøbssedlen lige ved hånden

 • Svar
  Louise
  12. juni 2018 den 9:12

  Dejligt at have indkøbs listen lige ved hånden 🙂

 • Svar
  Pia Qvistgaard
  12. juni 2018 den 9:13

  Fordelene er mange, det er svært at nævne men skulle der være en så er det helt sikkert indkøbslisten. Jeg elsker din blog, jeg har været så træt så træt i mange år at skulle finde på menuen og min mand er desværre ikke særlig deltagende på det område, så jeg nyder at jeg bare skal klikke ind på din side og så har du hjulpet mig. Min hverdag er blevet SÅ meget nemmere, så TUSIND tak, Fie

 • Svar
  Lise Friis
  12. juni 2018 den 9:13

  At man ikke behøver at printe indkøbssedlen ud længere 🙂
  Jeg bruger madplanen for familier slavisk. Handler altid ind mandag formiddag, lavet en seddel til mand og børn med ugens menu, til opslagstavlen og nyder at jeg præcis ved hvad jeg skal lave hver dag. Det har frigivet SÅ meget tid (og penge) Jeg glæder mig til appen, så det bliver endnu nemmere. Tak!

 • Svar
  Vicki
  12. juni 2018 den 9:13

  Indkøbssedlen skal ikke printes længere (moderjord takker mig!)

  Bruger det til inspiration til nyt og lækkert billig mad i hverdagen. Er især vild med burgerrulladen 😍

 • Svar
  Pernille
  12. juni 2018 den 9:14

  At man ikke skal printe eller finde den på nette hele tiden nu er der en app som er beregnet kun til det mega fedt

  Glæder mig så meget til den kommer jeg Har bare været så glad for at bruge dine mad planer

 • Svar
  Lisbeth B. Kunstmann
  12. juni 2018 den 9:14

  Glæder mig til ikke at glemme indkøbssedlen derhjemme

 • Svar
  Sabrina Olesen
  12. juni 2018 den 9:16

  At indkøbslisten er overskuelig og let tilgængelig med et enkelt klik 😊 Jeg bruger det som inspiration i hverdagen når jeg er helt tomt for ideer 😀

 • Svar
  Amalie Zeuch
  12. juni 2018 den 9:16

  Jeg er super glad for at det er så billigt! At være studerende og have børn er ikke noget man bliver rig af. Så bliver det så lækkert at der kommer en app, så bliver det nemt og hurtigt at finde det man har brug for. ☺️ Glæder mig!!

 • Svar
  Dorte Thyra Christensen
  12. juni 2018 den 9:17

  Med App’en bliver det mere nemt og overskueligt. Og lige ved hånden.
  Glæder mig til den kommer.

 • Svar
  Nina hansen
  12. juni 2018 den 9:19

  Jeg bruger blokken til inspiration til aftensmad
  En er fordelene er, at indkøbslisten ikke længere skal printes ☀️

 • Svar
  Lene
  12. juni 2018 den 9:20

  Man kan krydse ting af i appen, når det lægges i indkøbskurven 😉

  Vi er et studerende og bruger din madplan som inspiration til vores egen hver eneste uge, det er en kæmpe hjælp til at finde på retter efter tilbudsavisen. Tak for den store indsats hver uge!🙌🏼

 • Svar
  Katrine Lollesgaard
  12. juni 2018 den 9:23

  Jeg plejer at lave en indkøbsliste i mine tilbud appen når jeg handler, og det er lidt besværligt at føre din indkøbsliste fra blog til app, så det blive fantastisk når man bare kan “krydse af” direkte i appen 😍 glæder mig til appen kommer!

 • Svar
  Tina R Rasmussen
  12. juni 2018 den 9:24

  Helt klart indkøbslisten. Vi bruger din madplan stort set hver uge, og det her vil bare gøre det meget nemmere 🙂

 • Svar
  Christine Rømer
  12. juni 2018 den 9:28

  En af de mange fordele ved appen er at man kan vælge om du er single eller familie i forhold til notifikationer og læsning på appen.
  I min lille familie bestående af min kæreste og vores lille datter bruger vi madforfattigrøve hver eneste uge! Det giver os mere tid til familie hygge og ikke sidde og gruble over hvad menuen står på hver aften. Det spare os for en hulens masse små indkøb og ikke mindst takker vores økonomi os for at bruge din fantastiske hjemmeside og snart nye app! Vi elsker dine retter og madlavningen er nu meget sjovere og mere overskueligt!
  Vi er så taknemmelige!

 • Svar
  Annette Lyng
  12. juni 2018 den 9:31

  Jeg glæder mig til ikke at skulle skrive indkøbslisten i hånden (har ingen printer), så det er klart en fordel for mig 🙂

 • Svar
  Nina Marie Rosenkilde Weber
  12. juni 2018 den 9:36

  En fantastisk fordel er at have indkøbslisten lige ved hånden, uden forarbejde ved enten at printe den eller selv skrive den i hånden. Det vil spare mig for tid 😀
  Jeg bruger din blog hver uge og har snart gjort det i et år. Vi har sparet meget på madkontoen, og prøver nyt mad, for vi var ved at gå fuldstændig kold, over at skulle finde på noget at spise hver uge. Og hvis det endelig sker at hele ugens madplan ikke lige er for os, så kigger jeg dine andre opskrifter igennem og tjekker med tilbudene i den uge, og vupti så er der stadig sparet penge 😀 Whats not to like 😀

 • Svar
  Stella Tinggaard
  12. juni 2018 den 9:36

  Skøn med en app på telefonen da den altid er med og i sær når der skal handles bliver det nemt med indkøb.

 • Svar
  Suzan Pedersen
  12. juni 2018 den 9:36

  Det bliver helt sikkert at den bliver overskuelig og at indkøbslisten kan tilgåes nemt og uden at printe ud! Og selvfølgelig at man kan krydse af hvad man har købt 😃

 • Svar
  Kate
  12. juni 2018 den 9:37

  Der er jo kun fordele ved den nye app, men den jeg synes bedst om, er at indkøbslisten er overskuelig og nemt tilgængelig ved et enkelt klik, så har man altid liste og madplan ved hånden også når man er på farten. Det bliver SÅ godt 😍😍😍

 • Svar
  Stinna
  12. juni 2018 den 9:38

  Appen er skøn fordi man får det hele. Og retterne er dejlig overskuelige.

 • Svar
  Betina Marschall Thomsen
  12. juni 2018 den 9:39

  Jeg ville elske at vinde, så jeg har det hele lige ved hånden🙏🏻 Så skal jeg ikke skrive seddel aftenen inden, men kan bare finde mobilen frem efter arbejde, når der skal handles ind ☺️

 • Svar
  Mette
  12. juni 2018 den 9:43

  Det bliver så dejligt🙏🏼 For mit vedkommende slipper jeg for og skrive det ned på list og skulle strege ud med en meget utålmodig lille mand på 8 måneder i vognen 🙌🏻 Det gør bare hverdagen lidt nemmer ligesom din fantastiske madplaner, og det er vi fan af herhjemme ! Skal have den app under alle omstændigheder , men ville da være fedt og vinde🤞🏻🤞🏻☺️

 • Svar
  Linea Veng
  12. juni 2018 den 9:44

  Nem at tilgå

 • Svar
  Sabine Pedersen
  12. juni 2018 den 9:45

  Én af de mange fordele er, at jeg kan strege de ting ud på listen, som jeg allerede har lagt i kurven.
  Jeg bruger madplanerne til inspiration, så er der noget, som vi ikke synes om, så bliver den modificeret en smule. Det er bare så lækkert at kunne handle billigt ind. Derudover bruger jeg opskrifterne på bloggen. Mums!

 • Svar
  Karina Johansen
  12. juni 2018 den 9:45

  Det er nemt og lige til at få sparet på madbudgettet, så der bliver luft til andre ting 🙂

  Jeg bruger både familie og single madplanen, da jeg har delebarn og 5 dage hver 2. uge kun er mig der skal have aftensmad. Jeg har faktisk sparet næsten 1000kr. om måneden ved at bruge madplanerne herinde (jeg var i forvejen god til at spare på den post, men er klart blevet bedre).

  Jeg glæder mig til at APP’en udkommer, så bliver det jo endnu nemmere at have indkøbslisten, opskrifterne og madplanerne lige ved hånden, fremfor at skulle lægge dem over i et Word dokument og printe dem ud hver uge.

 • Svar
  Nicolaj hansen
  12. juni 2018 den 9:46

  Fordelen ved din app er klart at så har vi en chance for at få sund mad til penge vi kan finde. Det er lidt surt med grød 4-5 dage om ugen. Og med den app så vil det bare gøre livet så meget lettere tillykke med udgivelsen.

 • Svar
  Kimi Olesen
  12. juni 2018 den 9:46

  Indkøbslisten skal ikke printes mere 😍 vi bruger madforfattigrøve hjemme hos os til at spare penge og få gode ideer til aftensmaden. Når man er på SU, er man ekstrem taknemlig for at handle aftensmad ind til en uge, for under 300kr 😍❤️

 • Svar
  Jeanette Clemmensen
  12. juni 2018 den 9:46

  Indkøbssedlen skal ikke længere printes, hvilket gør det nemmere at benytte den ☺️
  Vi bruger madplanen hjemme hos os, da det er lækker, nem og billig mad 😄 det giver god inspiration til en lille indkomst.😁 Vi lever af en indkomst og har derfor ikke så meget at, gøre med i hverdagen😞 og derfor er vi super glade for Madforfattigrøve ☺️

 • Svar
  Ditte
  12. juni 2018 den 9:47

  Indkøbsseddel skal ikke printes mere, her i familien bruger vi bloggen som inspiration til ugens menu 😊

 • Svar
  Christina orup
  12. juni 2018 den 9:48

  Vil være kanon😊 lætter for mig at huske de ting der skal købes og hjælpe en del på min hjerneskade at jeg ikke skal vride hjernen så med

 • Svar
  Maja G. Hansen
  12. juni 2018 den 9:48

  Den bedste fordel er helt klart at man har indkøbslisten lige ved hånden og man ikke behøver at printe listen ud.
  Her hjemme hos os bruger vi madforfattigrøve, da vi begge lige er flyttet hjemmefra for første gang, og derfor er det super dejligt, at der findes sådan en lækker madplan med indkøbsliste og vildt lækre opskrifter! Hvilket har resulteret i at det at flyttehjemmefra er meget mere overskueligt, i forhold til madbudget delen. Desuden er det super dejligt, at de ting man skal handle ind er samlet et sted, sådan man ikke skal fare rundt i alle mulige butikker for at finde de billigste alternativer.

 • Svar
  Sascha
  12. juni 2018 den 9:52

  Som stadig “ny” børnefamilie, men to voksne og en lille på 9. Mdr. Er dine madplaner ideel! Det hele lige ved hånden, ikke noget med at have glemt indkøbslisten hjemme eller at gå død i variationer. Vi bruger dine madplaner for at skabe overblik over udgifter, inspirationskilde til at kunne sammensætte mad på kryds og tværs alt efter hvordan den pågældende uge ser ud👀✋🏻🤩

 • Svar
  Claudia Timm
  12. juni 2018 den 9:53

  Den største fordel ved appen som jeg ser det, er at vi dagens Danmark er blevet så afhængig af vores mobiltelefoner, at vi altid har dem på os så derfor tror jeg at en app med så stor hjælp til hverdagen ved få klik kan fortælle os hvad vi skal købe ind til en hel uge og bagefter gå hjem og følge vejledning hvordan maden skal laves bliver en kæmpe succes.. Held og lykke med det. 🍀👏

 • Svar
  Louise Kristensen
  12. juni 2018 den 9:57

  En af fordelene er at: Indkøbslisten er overskuelig og nemt tilgængelig ved et enkelt klik
  Jeg bruger madforfattigrøve hver uge, jeg er vild med at der kommer så mange gode ideer til en madplan til billige penge. Med en meget aktiv dreng på snart 1 år er det fantastisk at man ikke skal bruge så meget tid og energi på madplaner da det godt kan være meget tidkrævende bare at komme på noget😕

 • Svar
  Tina
  12. juni 2018 den 9:58

  Indkøbssedlen skal ikke printes – idag sidder jeg og skriver det ind i en indkøbsapp. inden jeg kører afsted.

 • Svar
  Camilla
  12. juni 2018 den 10:00

  Det vil være dejligt at have appen digitalt, så jeg slipper for at skulle skrive af hver uge da jeg ikke har en printer 🙄

  Det at bruge en færdig madplan og ovenikøbet måske have en app giver mig mere tid i hverdagen – OG der ryger færre impulskøb i kurven – hvilket sparer mig for endnu flere penge 😉

 • Svar
  Dorthe Larsen
  12. juni 2018 den 10:00

  Skøn med en app på telefonen da den altid er med og i sær når der skal handles bliver det nemt med indkøb.

 • Svar
  Sofie Baldus
  12. juni 2018 den 10:04

  Vi har ikke så mange penge at rutte rundt med herhjemme, så din blog og app gør det hele lidt nemmere for os 🙂 og så er vi stor fan af, at vi sparer på printerpapir – Moder Jord er fan 😉

 • Svar
  Marianne Weichert
  12. juni 2018 den 10:07

  Der er mulighed for at krydse ting af, du allerede har lagt ned i din kurv – så dejligt når man har en tumling med på indkøb og let mister overblikket 👌😅

 • Svar
  Lisa Bomark
  12. juni 2018 den 10:07

  Papirbesparelse ved ikke længere at skulle printe. LIKE!

 • Svar
  Nadja Bertelsen
  12. juni 2018 den 10:07

  Så har jeg indkøbsseddelen lige ved hånden og inspiration🍀

 • Svar
  Mia
  12. juni 2018 den 10:09

  At man har indkøbssedlen lige ved hånden på telefonen, som jo som oftest altid er med 🙂 Det er smart og en funktion som jeg ville blive rigtig glad for.
  Jeg er single og har stor glæde af din madplan til singler, det er nemt, lækkert og overskueligt og ikke mindst billigt, så er der jo plads til lidt ekstra selvforkælelse på et ellers stramt budget.

 • Svar
  Linea Post
  12. juni 2018 den 10:12

  Personligt elsker jeg når der er billeder af de forskellige retter. Og så er det jo mega smart at man kan have indkøbslisten på telefonen 🍀

 • Svar
  Katrine Ørsøe
  12. juni 2018 den 10:18

  Med Appen bliver det endnu nemmere, som om det ikke var nemt nok i forvejen. Jeg er så vild med din madplan. Nogle gange kopierer jeg den fuldstændig og andre gange bruger jeg den som inspiration. Som familie i en travl travl hverdag med små børn, så er det så lækkert ikke at skulle tage stilling til hvad vi skal have at spise resten af ugen. Samtidig brugte vi så mange penge før, fordi det blev nødløsninger. Vi bruger søndag på at handle ind, og efter vi er begyndt at bruge madplanen er søndag generelt blevet en dag hvor vi planlægger hele ugen – hvem henter hvornår- hvad har vi af aftaler osv. Det var vi så dårlige til før, men nu er det blevet lagt fast. Hver søndag planlægger vi mad og logistik og nøj!!! Vores hverdag er blevet så meget bedre og overskueligt, for ikke at sige lettere. Tusinde tak for dig!

 • Svar
  Rikke Kristensen
  12. juni 2018 den 10:18

  Jeg ville elske at have din app ved hånden når der handles ind, det vil gøre det så nemt og overskueligt.
  Elsker dine ugeplaner, jeg følger dem ikke slavisk, men plukker lidt i både single og familie planen, og det fungerer perfekt. Kæmpe stort tak for dit store arbejde.
  Vh Rikke 😊🌸

 • Svar
  Jeppe Kuhlman
  12. juni 2018 den 10:25

  Jeg syntes det kunne være dejligt hvis jeg havde det som app med indkøbsliste, da det gør det meget lettere end at læse mine egne kragetæer.

  Jeg bruge siden til at finde nem og billig mad, som jeg kan variere i mellem, da det ikke er alverdens man kan lave på SU, men dette giver både billig og god mad på samme tid.

 • Svar
  Christine Ernstsen
  12. juni 2018 den 10:27

  100% reklamefri 😊Bruger mad for fattigrøve til at søge inspiration til aftensmåltider. Det kan være så svært at blive ved med at finde på noget interessant at spise, som er nemt og lækkert … især når man er single og kun skal lave mad til sig selv, så jeg GLÆDER mig til, appen er klar!!

 • Svar
  Gitte larsen
  12. juni 2018 den 10:28

  Jeg spare penge👍

 • Svar
  Lene
  12. juni 2018 den 10:38

  Det vil være så meget nemmereend at skulle printe og skrive når. Her har man indkæbsseddel lige ved gånden

 • Svar
  Eva hansen
  12. juni 2018 den 10:40

  Jeg syndes det vil være nemmere at få mad for fattige røv på app vi lever efter den hver dag og vi får nogen op skrifter som vi aldrig har prøvet før og det er rart og jeg er glad for at blive fri for at finde på selv

 • Svar
  Rikke Kristensen
  12. juni 2018 den 10:44

  Jeg glæder mig til den nemme indkøbsseddel og alle de penge man spare ved at ha en skræddersyet madplan 😄

 • Svar
  Maria
  12. juni 2018 den 10:45

  Jeg syntes for det første du gør det super godt! Læste dit seneste indlæg omkring din lille søns fødevareallergi og det rørte mig dybt, tænk du har overskuddet til at hjælpe os andre, til at få en travl hverdag til at hænge sammen – for det er det du gør med din blog, dine nemme opskrifter og overskuelige indkøbslister. Tak for dig ❤️

 • Svar
  Jeanette
  12. juni 2018 den 10:46

  Én af fordelene er at det hele findes i appen. Og at man ikke skal printe indkøbssedlen ud 👍🏻😊

 • Svar
  Christina Svensson
  12. juni 2018 den 10:47

  Glæder mig til app’en kommer for så er jeg fri for at skrive en indkøbscddel da den lige er ved hånden

 • Svar
  Rikke Kristensen
  12. juni 2018 den 10:48

  Jeg glæder mig til den nemme indkøbsseddel. Og at kunne spare penge på den skræddersyet madplan til den pågældende uge. Man får noget inspiration til aftensmaden, som ellers godt kan køre på rutinen.

 • Svar
  Ingse Børgesen
  12. juni 2018 den 10:53

  Jeg bruger den hver uge, men synes at det er lidt besværligt med indkøbs sedlen. Da jeg har lidt svær at overskue på min mobil, og derfor skal skrive det hele ned i hånden inde jeg handler ellers kan jeg først udskrive den om mandagen på mit job og så er alle de gode tilbud udsolgt.
  Det hjælper os rigtig meget i hverdagen, med at kunne få budgetten til at køre rundt.
  Så jeg elsker når den kommer ud hver lørdag. 🙂
  Jeg håber virkelig at jeg bliver en af vinderne…….

 • Svar
  Nina Thomsen
  12. juni 2018 den 10:55

  Hej : )
  En af fordelene ved app’en er, at man nu kan se indkøbslisten. Det synes jeg er smart.
  Jeg er lige startet på at bruge dine indkøbslister og opskrifter, dette er min anden uge.
  Og det er virkelig en stor hjælp. Jeg er så dårlig til at finde på hvad vi skal spise, nu er det bare så nemt og billigt, tak for det : )

 • Svar
  Josefine
  12. juni 2018 den 10:57

  Der er billeder til opskrifterne. Jeg bruger madplanen hver uge for at spare tid og penge! Vi elsker den variation der er i retterne så vi ikke skal have det samme hver uge 😍

 • Svar
  Carina Vedelsted
  12. juni 2018 den 11:12

  Jeg glæder mig til at indkøbslisten er i app’en.

  Jeg bruger din blog til inspiration når din ugentlige madplan skal laves 😊 og for at spare penge 😀

 • Svar
  Michelle otte
  12. juni 2018 den 11:14

  Det er hel klart at man kan krydse de vare er, som man har lagt i kurven 😁

 • Svar
  Bianca Vang Hansen
  12. juni 2018 den 11:18

  Ville være rart med appen på min tlf, da jeg bruger dine opskrifter og indkøbsliste hver uge,så jeg fri for at printe den ud, men ville have den ved hånden når jeg er ude og handle.

 • Svar
  Karl Nielsen
  12. juni 2018 den 11:26

  Dejlig nemt for single pensionist, at have med at gøre. Nem at handle ind efter og opskrifterne er til at forstå. Bruger det dagligt og må sige at jeg skal lige lære at tilberede hvad jeg kan indtage, dvs ikke følge indkøbslisten of opskrifterne for nøje. Men en rigtig dejlig forlystelse i dagligdagen.

 • Svar
  Pia Jensen
  12. juni 2018 den 11:29

  Appen er nem at gå til og lige ved hånden når man er ude og handle
  glæder mig til at bruge den.

 • Svar
  Karina Søgaard
  12. juni 2018 den 11:33

  Jeg synes den bedste fordel vel app er at du har indkøbsliste lige ved hånden. Du skal ikke til at skrive den.
  Samt at man kan vælge om det skal være single eller familie.

  Vi følger din madplan hver uge. Og det har lettet en del på min økonomi som endelig mor til 3.

 • Svar
  Elisabeth Normann Hansen
  12. juni 2018 den 11:33

  Syns det er smart at der er billeder. Det inspirerer mig meget når jeg kan se hvordan resultatet ser ud. Glæder mig til appen kommer i luften 😊

 • Svar
  Dianna
  12. juni 2018 den 11:36

  Indkøbssedlen skal ikke skrives ud. Kæmpe ➕

 • Svar
  Maria Købke
  12. juni 2018 den 11:43

  en af fordelene er at indkøbssedlen ikke skal printes længere 🙂 vi bruger det i hverdagen til at gøre indkøb og valg af retter i løbet af ugen nemmere 😉

 • Svar
  Sanny Kjeldsen
  12. juni 2018 den 11:49

  Jeg glæder mig til den kommer – især at kunne vælge single funktionen og på den måde få opskrifter tilpasset mig så jeg ikke behøver spise den samme ret i 4 dage 😃
  Jeg bruger madplanen til inspiration og opmuntring – og elsker at lækker mad OGSÅ kan være billig ❤️

 • Svar
  Louise
  12. juni 2018 den 11:54

  Mulighed for at krydse ting af, du allerede har lagt ned i din kurv

  Det er nok min farvorit

 • Svar
  Katrine Andersen
  12. juni 2018 den 11:58

  Uhh der er jo mange fordele ved denne app, men det jeg glæder mig mest til, er de gode tips og råd, som ikke findes på bloggen😊
  Jeg tager udgangspunkt i din blog når jeg laver madplan – ændrer lidt så det passer til vores hverdag især i forhold til rugbrødsdag. Jeg glæder mig altid til lørdag for at se hvilke retter der er på menuen😀😀😀

 • Svar
  Lærke Pajbjerg
  12. juni 2018 den 11:59

  Jeg syntes det er en kæmpe fordel, at der er billeder på app’en. Min kæreste og jeg er begge på SU, og vi bor lige oven på en Rema, så det kunne simplethen ikke være nemmere for os. det er simpelthen så lækkert, at vi nu har kunne cutte 400 kr. af vores madbudget, fordi vi følger med i dine madplaner. 🙂

 • Svar
  Christina Lillie
  12. juni 2018 den 12:09

  jeg vil glæde mig at have indkøbslisten ved hånden, istedet for at vi printer den ud hver uge og vi vil bruge den i hverdagen, med alle dine lækre opskrifter, og der nu kommer billeder af retterne/opskrifterne – thank god! 😀 glæder mig!

 • Svar
  Christina Lillie
  12. juni 2018 den 12:11

  jeg vil glæder mig til at appen kommer, det bliver dejligt at man har indkøbslisten ved hånden, i stedet for den skal printes ud hver uge og at der kommer billeder af opskrifter, bliver godt! glæder mig!

 • Svar
  Annett Kurland
  12. juni 2018 den 12:13

  Skønt med en reklame fri app, der forenkler tilgangen til de økonomiske og velsmagende uge menuer. Dejlig og afvekslende menuer, både til familier, singler og alternativ menu. Altid spændende at blive inspireret at spændende opskrifter. Pt. Er svampe risottoen vores farvorit.

 • Svar
  Betina olafsen
  12. juni 2018 den 12:21

  Åhhhhh jeg glæder mig 😍.
  Jeg er alene mor til 2 drenge L på 11 som er autist og W på 8 som har krudt i røven alder 😂🤪. Og dine madplaner hjælper så meget i min hverdag, jeg handler ind efter dem i Rema 1000 bruger Vigo som leverings mulighed, du sparer mig for både tid og penge. Pengene er små i forvejen( kommunal ydelse) og tiden jeg sparer kan sagtens bruges på mine to krudtugle så tak for din hjælp
  Mvh betina

 • Svar
  RikkeDahl
  12. juni 2018 den 12:34

  Jeg er pjattet med at det er lette og hurtig opskrifter, og de er lette at gå til.

 • Svar
  Jane
  12. juni 2018 den 12:44

  Nemt og inspirerende. Nem at tilgå og man kan handle ind uden at skulle printe indkøbsseddel.
  Jeg bruger din madplan som inspirarion til ugens madplan

 • Svar
  Bodil
  12. juni 2018 den 12:47

  Jeg venter til den kommer til android 🙂
  Men er ellers en tro bruger af dine gode opskrifter

 • Svar
  Camilla Svane Bertelsen
  12. juni 2018 den 12:51

  Den største fordel for mig, må være at Indkøbssedlen skal ikke printes længere 🙂 jeg har lige været inde og finde min første madplan i dag, men ser meget frem til at bruge dem, så vi kan få lidt mere luft i budgettet 🙂

 • Svar
  luna Friis schmidt
  12. juni 2018 den 13:14

  Den bedste fordel er at indkøbslisten ikke skal printes. Det vil sige at man altid har den på sig, samtidig med at man skåner miljøet 😍🙌

 • Svar
  Daniel Egsgaard
  12. juni 2018 den 13:15

  Hvis jeg havde en App, ville jeg blive bedre til at bruge dine fantastiske madplaner 🙂

 • Svar
  Susanne Jensen
  12. juni 2018 den 13:34

  Det er smart at indkøbssedlen ikke længere skal printes og huskes i disse moderne tider hvor jeg alligevel altid har telefonen på mig. Det skaber en bedre tilgængelighed.
  Jeg bruger madplanerne som inspiration og følger dem ofte til punkt og prikke. Jeg er blevet så vild med restedage med buffetbord, hvor alt godt fra ugen skal nydes endnu en gang. Derudover er det så fedt at pengene nu kan bruges til noget andet end mad, når pengene ikke rækker så langt som førtidspensionist med en kræftdiagnose. Jeg glæder mig utroligt meget til at appen kommer op at køre!

 • Svar
  Pia
  12. juni 2018 den 13:45

  Masser af fordele👌
  Indkøbsliste i app’en og en masse lækre opskrifter hver uge med billeder. Tror det bliver et kæmpe hit, da det bare er nemmere når man har en app på tlf.
  Glæder mig til den udkommer.
  Tak for mange gode opskrifter og inspiration til aftensmaden👍

 • Svar
  Heidi Thorleifsson
  12. juni 2018 den 13:53

  Billigt, brugervenligt, nemt, overskueligt og smager godt. Samt sparer på papiret

 • Svar
  Anne Dahl
  12. juni 2018 den 14:04

  Fedt at have madforfattigrøve lige ved hånden, så skal jeg ikke via Facebook eller lign. For at finde opskrift, indkøbseddel osv.
  Bliver MEGET nemmere at bruge❤️

 • Svar
  Camilla Nissen Ravn
  12. juni 2018 den 14:15

  En af fordelene ved app’en er, at man ikke længere skal printe indkøbslisten (er spændt på at se, om man selv også vil kunne slette eller tilføje i den, da jeg ofrer tilpasser indkøbslisten.😉)
  Glæder mig helt vildt!❤️

 • Svar
  Mona Olsen
  12. juni 2018 den 14:22

  En af fordelene er, at der er billeder på opskrifterne.
  Vi bruger bloggen som inspiration til nye nemme retter, da det ellers hurtigt bliver de samme retter man laver igen og igen. Og så er det fedt at vide, man kan lave lækre retter, uden at det behøver at koste en formue 🙂

 • Svar
  Anne
  12. juni 2018 den 14:29

  Med 3 små piger skal det bare være billig, lidt hurtigt og nemt. Derfor vil jeg elske at ha appen til madplanerne og indkøbsseddlen når der skal jongleres med at hente unger 3 forskellige steder, madlavning , indkøb mm – altid godt når tingene ska køre. Stor fan.

 • Svar
  Tanja Dittmann
  12. juni 2018 den 14:29

  Indkøbslisten er overskuelig og nemt tilgængelig ved et enkelt klik

  Bruger idag madforfattigrøve på den måde at jeg planlægger mine indkøb efter det – og det giver et godt overblik men bliver dejligt med app’en da jeg så ikke længere skal skrive indkøbsliste inden jeg handler men har den altid lige ved hånden

 • Svar
  Mona Olsen
  12. juni 2018 den 14:31

  En af fordelene er, at der er billeder på opskrifterne.
  Vi bruger bloggen som inspiration til nye nemme retter. Og så er det fedt at vide, man kan lave lækre retter, uden det koster en formue.

 • Svar
  Helena B. B. Edvardsen
  12. juni 2018 den 14:32

  En af fordelene er at man kan krydse tingene af, efterhånden som man handler og det er viiirkelig smart .

  Herhjemme bruger vi dine madplaner rigtig meget, til at holde en struktureret økonomi og maduge 🙂

  Tak for dit arbejde..

 • Svar
  Sofie mai Pedersen
  12. juni 2018 den 14:37

  Det bedste bliver at kunne loade på farten, men helt klart også indkøbssedlen 👍❤️
  Jeg bruger bloggen stortset hver uge, det er nemt, overskueligt, og sundt 👍❤️

 • Svar
  Louise
  12. juni 2018 den 14:40

  Den er nem at tilgå. Jeg bruger dine madplaner til inspiration og jeg handler i Rema, så win-win 😄😄

 • Svar
  Bodil Jørgensen
  12. juni 2018 den 14:57

  Ikke printe indkøbsseddel.Bliver så skønt med appen 👍🏻👍🏻👍🏻

 • Svar
  Sabine
  12. juni 2018 den 15:08

  Fordelen ved appen er klar alle fordelene. Men hvis jeg absolut skal vælge, så må det være tiden jeg spare.

  Vi er 2 voksne og 1 barn i hustanden, nogle gange 3 voksne og 1 barn. Så appen vil klart spare mig tid på farten og give mig mere tid med det vigtigste – familien.

 • Svar
  Gitte kjeld
  12. juni 2018 den 15:24

  Mulighed for at krydse ting af, du allerede har lagt ned i din kurv 👏🏻
  Vi bruger madplanen hver uge. Med en familie bestående af to studerende og en baby har den reddet vores budget!

 • Svar
  Benita Levin Brix
  12. juni 2018 den 15:36

  En kæmpe fordel at man kan krydse tingene af, efterhånden som man handler ind. Det er smart i en fart.
  Det er så dejligt med ny inspiration til aftensmad og godt at der er billeder. Det er nemt og overskueligt, og almindelige dagligvarer fra Rema 1000 ❤️❤️❤️❤️❤️

 • Svar
  Malene
  12. juni 2018 den 15:43

  Det bliver så spændende 😍

 • Svar
  Randi Damborg
  12. juni 2018 den 15:47

  Det er super nemt, hvilket gør det enormt dejlig når man har en travl hverdag.

  Kan godt lide udvalget da man ofte selv køre død i det samme og samme og samme igen og igen

 • Svar
  Tina Bülow Johansen
  12. juni 2018 den 15:47

  En af fordelene er at man kan krydse af og så er der ingen reklamer fantastisk. Bruger din madplan hver uge og så handler jeg næsten altid i Rema 1000

 • Svar
  Jannie Møller
  12. juni 2018 den 16:15

  Jeg har fulgt dig fra starten og en af forseelsens ved appen for mig er:
  “Nem at gå til” imens jeg er på farten….
  Glæder mig til at byde appen velkommen ❤️

 • Svar
  Sahra Breer
  12. juni 2018 den 16:54

  En fordel for mit vedkomne er helt sikkert at jeg har alle ting samlet på et sted og en brugbar indkøbsliste! Jeg er fan hele vejen igennem!

 • Svar
  Lisbeth Herodt Nielsen
  12. juni 2018 den 16:57

  Glæder mig til din nye app som er nem at loade på farten.
  Bruger madplanen hver uge, og er efter jeg opdagede din blog også begyndt at handle i Rema 1000 og vi er så glade for de både gode og billige varer. Det er skønt med inspiration og samtidig retter som ikke er for besværlige at lave. Nemt og lækkert.

 • Svar
  Kalai Mariathas
  12. juni 2018 den 17:09

  Der er mange gode fordele ved at have appen. Bl.a skal man ikke udskrive indkøbslisten og så vælger man opskrift efter om man er single el familie. Jo, så der er mange fordele ved at have den app.

 • Svar
  Pernille
  12. juni 2018 den 17:14

  Indkøbsseddlen skal ikke printes 👌🏻
  Bruger madplanerne da det er billigt nemt og lækkert 😍

 • Svar
  Julie
  12. juni 2018 den 17:34

  Jeg synes det er fedt at man har mulighed for at krydse ting af, man allerede har lagt i kurven. Jeg bruger bloggen da jeg kun har 1200kr til mad og husholdning. Den giver rigtig god inspiration til billige og lækre retter. Bruger bloggen hver uge når jeg skal ud at handle.

 • Svar
  Charlotte Christensen
  12. juni 2018 den 17:42

  Jeg håber, at appen også kommer til at indeholde et søgefelt, så jeg let kan finde en opskrift – uafhængigt af om den ligger i den ene eller anden madplan.
  Ellers bruger jeg din madplan som inspiration og er super glad for den. Sætter stor pris på, at der er billeder 👏🏻.

 • Svar
  Christian Bøgebjerg
  12. juni 2018 den 17:51

  Indkøbslisten bliver nem at tage på appen og man kan krydse af når man har fundet varen. Vi bruger madplanen hver uge det er dejligt nemt og billigt.

 • Svar
  Stephanie S
  12. juni 2018 den 17:57

  “Nemt at tilgå”
  Er stor fan af din side og skal selvfølgelig have appen når den kommer 🙂 så kunne være vildt lækkert at vinde tilgang til den.

 • Svar
  Linda Bohmann
  12. juni 2018 den 17:57

  Der er billeder i appen

  Bruger ugeplanen til mig og mine 2 børn.

 • Svar
  Sandie Bertelsen
  12. juni 2018 den 17:59

  Mulighed for at krydse ting af, du allerede har lagt ned i din kurv. Det feature er jeg vild med! Glæder mig til at se appen

 • Svar
  brian kristensen
  12. juni 2018 den 18:03

  Glæder mig til at have app’en lige ved hånden- nemt og overskueligt

 • Svar
  Tina Wronski-Petersen
  12. juni 2018 den 18:11

  Den er ALTID ved hånden.

  Indkøbslisten er overskuelig og nemt tilgængelig ved et enkelt klik
  Og der er billeder på opskrifterne.

  Der kan findes gode tips og råd, som ikke kan findes på bloggen.

 • Svar
  Lisette
  12. juni 2018 den 18:17

  Jeg glæder mig til at kunne have det hele lige ved hånden og kun et tryk væk -elsker at blive inspireret af dine ugeplaner og opskrifter, og så vil det være en kæmpe bonus at man kan bruge appen som indkøbsseddel og krydse af -glemmer altid en kuglepen til at ‘strege af’ når der er lagt i indkøbsvognen, men mobilen (og dermed appen) har man altid med på indkøbsturen -jeg er fan! 😍👏🏻

 • Svar
  Kathrine storm kristensen
  12. juni 2018 den 18:28

  En af fordelene er helt sikkert at jeg ikke behøver gå ind på din blog for og finde dne samme opskrift fra uge 20 2017. De pirogger er simpelthen guld.. jeg følger med i din blog, opskrifter og glæder mig hver gang til at der kommer ny opskrift.

 • Svar
  Sonja Mortensen
  12. juni 2018 den 18:29

  Appen gør at det er nemt og lige til at handle ind til madplanen, MEN en af de absolut bedste ting, og noget som jeg har skrevet er ærgerligt vedr. bloggen, den er 100% reklame fri 😀
  Det bliver SÅ godt 😀

 • Svar
  Mette Andresen
  12. juni 2018 den 18:32

  At have indkøbslisten lige ved hånden.
  Vi er en familie med 2 voksne og 2 børn, så vi bruger dine madplaner næsten hver uge, det gør det nemt da jeg ikke altid er så kreativ med aftensmaden og det ellers altid vil bliver det samme.
  Men med dine madplaner bliver det altid til noget nyt og spændende.

 • Svar
  Julia Mussmann
  12. juni 2018 den 18:59

  Indkøbslisten er overskuelig og nemt tilgængelig ved et enkelt klik😍
  Jeg bruger den til at få en mere overskuelig hverdag 🤩 Jeg handler ind til hele ugen hver søndag og sparer derfor rigtig meget tid i løbet af ugen, da der hver dag er styr på maden og som bonus sparer vi rigtig mange penge😍 Efter jeg har fundet bloggen, bruger vi 3500kr pr. md på mad, bleer, husholdnings artikler og søde sager😉

 • Svar
  Katharina
  12. juni 2018 den 19:18

  Fordelen ved appen er at man har indkøbslisten lige ved hånden og det gør det nemmere at handle ind 👍🏻 Vi følger din madplan hver ugen, og den er bare så nem og billig. Og min kæreste kan både følge opskriften og han kan lide maden 😅😉

 • Svar
  Marie-Louise Olesen
  12. juni 2018 den 19:55

  Jeg glæder mig helt sikkert til at der kommer billeder og at man kan vælge om man er single eller ej 🙂 det bliver nemmer med det hele 🙂

 • Svar
  Lene Karmisholt
  12. juni 2018 den 20:07

  Mulighed for at krydse varer af, når de er i kurven
  Jeg bruger bloggen som inspiration til min kost 😊
  Hvis jeg skulle vinde, venter jeg gerne på at app’en kommer til android 😉

 • Svar
  Sara Olesen
  12. juni 2018 den 20:14

  Det bliver så godt når man ikke skal printe indkøbsliste ud mere 👍🏻 Eller skrive den af i hånden ✌🏻 Det bliver så lækkert når app’en udkommer.

 • Svar
  Tina
  12. juni 2018 den 20:15

  Ihh den vil jeg gerne vinde. Elsker lørdag når madplanen kommer 🙂

  Der er billeder på appen.
  100% reklamefri

 • Svar
  Tanja petersen
  12. juni 2018 den 20:20

  For at spare tid, penge samt få ideer og tips til madlavningen. Jeg bruger din side til inspiration. Og den er super god:-)

 • Svar
  Laila Haucke
  12. juni 2018 den 20:28

  Der er billeder af opskriften 👌🏻 Jeg “plukker” i opskrifterne og vælger at lave dem jeg synes bedst om. Det er ikke helt konceptet men det fungerer for mig

 • Svar
  Gitte Heiselberg
  12. juni 2018 den 20:30

  Vil glæde mig at jeg bare kan strege ud når varerne er i kurven 👍bruger dine Madplaner hver uge, til at få inspiration til min egen madplan, da vi er to voksne og jeg har forskellige arb.tider er der reste dage til manden de dage jeg ikke er hjemme 🤗

 • Svar
  Sabrina
  12. juni 2018 den 20:47

  Min lille familie begyndte at følge din blog for 15 mdr siden og hvad vi ikke har sparet på mad er fantastisk 😍 med den nye app bliver det endnu nemmer som børnefamilie og handle, så skal den ikke printes blot mobilen med som allerede er med på farten, bliver en kæmpe lettelse, så fantastisk at man kan hakke af hvad der er kommet i kurven 😊

 • Svar
  Thomas aaskov
  12. juni 2018 den 21:21

  Indkøbsedelen skal ikke printes.

 • Svar
  Tanja Rask Holm
  12. juni 2018 den 21:56

  Jeg elsker at man nu kan slå op på app’en, når man som mig er et skøvl til at huske indkøbslisten👍👌 og jeg er vild med mad for fattigrøve fordi du er er geni til at strikke en sund og økonomisk menu sammen( der mangler jeg også lidt evner🙈😂) tak for dig

 • Svar
  K Mathiesen
  12. juni 2018 den 22:22

  Altså.. Alle fordelene er virkelig klart fordele, men for at nævne én bliver det at loade på farten! Det hele lyder så dejligt tilgængeligt og nemt og ville være så dejligt at vinde. Vi er lige startet på 2. uge med din madplan og skal liiige igang. Så lækker mad, til små penge. Mums!

 • Svar
  Sara Kjærgaard
  12. juni 2018 den 22:24

  Vil helt klart se frem til “afkrydsningsmulighed” i appen👍🏻🤩
  Bruger familie-madplanen, når det ugentlige indkøb planlægges lørdag/søndag. Følger ikke planen slavisk, men hapser det der passer i vores familien. Super glade for ny inspiration til fornuftig, billig og hurtig hverdagsmad.

 • Svar
  Christina Stöckel
  12. juni 2018 den 22:52

  Man får billeder på opskrifterne!!!! Vi bruger dine opskrifter hver uge og du aner ikke hvor meget nemmere det har gjort vores hverdag 🙂

 • Svar
  Jeanett Kristensen
  13. juni 2018 den 7:18

  Uhhh jeg glæder mig sååååå meget til at appen kommer, med en dreng med eplepsi og autisme hvor hverdagen i forvejen skal planlægges ned til det mindste for ikke at udløse anfald hos ham, har dine madplaner været guld værd, han har hver dag på et skema kunne se hvad han skulle have at spise.. ❤️ Indkøbslisten er overskuelig og nemt tilgængelig ved et enkelt klik

 • Svar
  Tanja Rasmussen
  13. juni 2018 den 8:16

  Jeg synes det er en fordel at der er billeder på opskrifterne, så jeg har en ide om hvordan det nogenlunde kommer til at se ud😃
  Min kæreste og jeg er begge studerende og må derfor spare hvor vi kan og det er derfor rigtig lækkert at bruge dine madplaner og spare penge så vi også har råd til lidt sjov😊 vi bruger madplanerne hver uge og har sparet os så mange penge!

 • Svar
  Mette-Louise
  13. juni 2018 den 8:48

  Indkøbslisten er overskuelig og nemt tilgængelig ved et enkelt klik.
  Vi bruger Madforfattigrøve til at få inspiration til billig og nem hverdagsmad.

 • Svar
  Susanne Hansen
  13. juni 2018 den 9:08

  En af fordelene er at indkøbssedlen ikke længere skal printes 👌 og det er vigtigt i disse tider hvor vi hører så meget om global opvarmning

 • Svar
  Camilla H
  13. juni 2018 den 13:44

  100% reklamefri er SÅ fedt 🙂

  Jeg bruger mest siden til at finde opskrifter og inspiration til hurtig og billig aftensmad, når jeg er lidt sent ude 🙂

 • Svar
  Kia pedersen
  13. juni 2018 den 14:19

  At indkøbslisten ikke skal printes.
  Og bruger din madplan sammen med kæresten. Lige pt følger vi den da pengene er meget små så det er så skønt med god mad til billige penge 😍😊

 • Svar
  Belinda Sinnbeck
  13. juni 2018 den 16:00

  Reklamefri – ingen indkøbsseddel – nem adgang til opskrifter og madplaner 😃
  Jeg ELSKER madplanen du laver – bruger både den til famile og single da jeg ofte er alene hjemme😍

 • Svar
  Julie lorentsen
  13. juni 2018 den 16:15

  der er ingen reklamer og så er der billeder af maden. Jeg er vild med der er en madplan for os der bor alene, og at opskrifterne er tilpasset til en person

 • Svar
  Marianne Hald
  13. juni 2018 den 19:38

  Kæmpe fordel at man kan krydse af på indkøbslisten når varen er lagt i kurven, handler ind direkte fra indkøbslisten i bloggen, og husker ikke altid hvad jeg i forvejen har på lager derhjemme

 • Svar
  Mikkel
  13. juni 2018 den 21:51

  Mig og kæresten bruger madplan hver eneste uge.
  Det er simpelt og lækkert, specielt fordi der ligger en rema lige ved siden af hvor vi bor.
  Vi har i forvejen indkøbslisten med på telefonen, men det lyder da fedt hvis den er nemmere tilgængelig i appen 🙂

 • Svar
  Rikke Høegh Jensen
  13. juni 2018 den 23:05

  Jeg glæder mig til at indkøbslisten/opskrifterne ikke skal printes samt at jeg kan krydse af eftersom tingene er lagt i kurven.. 100% reklamefri lyder også dejligt.. glæder mig til nemmere adgang til de ugentlige madplaner som vi bruger flittigt i vores famile.. Rigtig godt tiltag med en app.. 👏🏼😊

 • Svar
  Rene Kaagh
  14. juni 2018 den 7:02

  ligesom rittersport

  kvardisk praktisk god
  bruger den hver eneste uge. handler stortset kun ind om søndagen

 • Svar
  Chenette petersen
  14. juni 2018 den 9:14

  Indkøbslisten er nem at gå til ved et klik og skal ikke printes.
  Dine madplaner bruges som inspiration i hverdagen og har været med til at sætte rammen for økonomien

 • Svar
  Michelle
  14. juni 2018 den 10:11

  Pt printer jeg “familie planen” ud hver uge og handler efter den. Jeg vil gerne prøve den uden stivelse snart:) Den mest geniale fordel ved appen, er at have indkøbslisten ved hånden😁👌

 • Svar
  Camilla Nyegaard
  14. juni 2018 den 11:32

  En stor fordel bliver at have indkøbslisten lige ved hånden og kan krydse af som man kommer frem.
  Det glæder jeg mig til.
  Glæder mig i det hele taget til den kommer

 • Svar
  Kia
  14. juni 2018 den 15:49

  Tak for en dejlig blog ❤️☝🏻
  Man kan få gode tips og råd – og krydse indkøbene af på listen 🙏🏻

 • Svar
  Sasha, David og Shirley
  14. juni 2018 den 17:50

  Ååårh hvor bliver det godt!!!!
  En af de fordele det er, hvis jeg skal vælge min yndlings må være st indkøbslisten ikke skal printes ud mere. Vi tænker meget på miljøet herhjemme, samt dyrene, affald mm. Og madaffald er vi gået meget ned på siden vi startede på madplanen fra Madforfattigrøve. Vi får tømt skrald 1 fang pr 14 dag. Før vi startede kunne vi fylde skraldespanden samt to sække vi stillede ved siden af. Nu flyder vi kun skraldespanden. Der er mere end bare een fordel og de er ALLE sammen livsændrende! Tak! Tak for dig og tak for dit hjerte!

 • Svar
  Augusta Mikkelsen
  15. juni 2018 den 9:37

  Inspiration og ideer til madlavning lige ved hånden, så bliver det ikke nemmere ✨ glæder mig 😊

 • Svar
  Karina Eriksen
  17. juni 2018 den 5:55

  Så kunne det være jeg kunne huske at bruge dine gode ideer 🙂 det så smart med en færdig indkøbsliste lige ved hånden 👏👏

 • Svar
  Jeanita
  17. juni 2018 den 21:08

  Det blir så rart med en hurtig og nem tilgang til diverse opskrifter og madplaner/indkøbslister når man som mig er mor til tre og altid er på farten… jeg glæder mig😍👏🌸

  • Svar
   Jeanita
   17. juni 2018 den 21:13

   Jeg har længe bare holdt øje med dine madplaner og fået inspiration men starter nu med at få dem brugt.. for det altid så stressende at stå og finde ud af hvad skal vi spise idag, som i hver dag og simpelthent være ideforladt.. så nu må det være. Igang med os 💪👏😅

 • Svar
  Camilla Bendtsen
  19. juni 2018 den 9:45

  Er for nyligt begyndt at bruge madplanerne – hvilket giver variation og inspiration i den daglige madlavning – datteren hjælper frivilligt hver gang, det er SÅ hyggeligt.
  Håber at app’en gør det nemmere når der skal handles, nu hvor indkøbslisten ikke skal printes ud hver gang.

 • Svar
  Patrick
  22. juni 2018 den 18:19

  Jeg ved ikke hvad der er bedst, at der er lige ved hånden eller man ikke skal have det ud på papir 😀

 • Svar
  Birgitte
  23. juni 2018 den 13:18

  😁 Madplaner og indkøbslister 🍀
  – Let at tilgå ☀️

 • Svar
  Kamilla Trabjerg
  26. juni 2018 den 22:51

  Gøre hverdagen som familien nemmere og mere overskueligt hvor der ikke skal diskuteres om hvad vi skal spise. 😊😊 også at indkøbsliste og alt det andet lige er ved hånden.

 • Svar
  Maria
  29. juni 2018 den 21:33

  Åh bliver så dejlig nemt med indkøbssedlen ved hånden, så man ikke skal hjem og printe den først 😊 så kan man bare svinge forbi Rema 1000 og handle til dine lækre madplaner 😍

Skriv kommentar