Print

Fyldte karbonader m. kartofler, sovs og grøntsager

Er der noget vi elsker, så er det brun sovs og kartofler. Vi kan få det til alt, og vi er faktisk slet ikke det mindste kræsne. Vi kan få børnene til at spise alt, så længe det har set skyggen af sovs, og heldigvis er karbonader favoritten blandt børnene. Så spiser de gerne portionstørrelser, som de voksne.

Vi er også vilde med at prøve nye ting, så derfor skulle vi selvfølgelig også pifte bøffen lidt op. Vi lavede simpelthen fyldte karbonader, og det blev SÅ lækkert. Det kræver lidt teknik at få dem lukket, men med anvisning går det så fint. 🙂 Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Fyldte karbonader m. kartofler, sovs og grøntsager

Tidsforbrug: Ca. 40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • 1 kg. kartofler
 • 1 pk. hk. svinekød
 • Frisk mozzarella
 • Broccoliblanding, frost
 • Rasp
 • Mel
 • Fedtstof
 • Kulør
 • Kartoffelvand
 • 1 grøntsagsbouillon
 • Salt + peber

Fremgangsmåde

 1. Kartofler skrælles, skæres i halve og koges i letsaltet vand
 2. Fars formes til bøffer
 3. Udhul bøf og saml det til små kødboller (og pres det flad, det fra udhulningen).
 4. Fyld lidt af mozzarellaen ned i en bøf og “luk” det med det flade resterende fra udhulningen.
 5. Lav en tyk meljævning og vend først en bøf i jævningen og derefter i rasp.
 6. Bøffen/bøfferne steges på panden i fedtstof.
 7. Lav en opbagt sovs – først smeltes fedtstof, så puttes mel i og røres rundt til en melbolle. Hæld lidt kartoffelvand og buillonterning i. Kan evt. smages til med mælk, hvis I har det. Smag sovsen til med væde fra det kødet har stegt i + salt, kulør og peber.
 8. Kog grøntsagerne til de er møre.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar