Print

Fiskefrikadeller m. kartofler, smørsauce & grøntsager

Fiskefrikadeller er altid dejligt og kan spises både til varm mad, men også til en rugbrød. Det er ikke særlig tit, at vi får fisk, men når der er fiskefars på tilbud, så bliver det oftest til fiskefrikadeller.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Fiskefrikadeller m. kartofler, smørsauce & grøntsager

Tidsforbrug: 30-35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn

Ingredienser

  • 400 g. fiskefars
  • 1 kg. kartofler
  • 1 pk. smør
  • 1 ps. grøntsagsblanding, frost

 

Basislager: 

  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skrælles, skæres i halve og koges i letsaltet vand
  2. Grøntsagerne koges i en gryde
  3. Fiskefarsen formes til frikadeller og steges på panden i fedtstof
  4. Smøren smeltes til smørsauce i microen eller en gryde.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar