Print

Der er sket ændringer! Helt nye madplaner.

Kære søde følgere.

Der er simpelthen sket det, at tingene er blevet meget nemmere for jer. Jeg har et fantastisk team bag mig, som har sørget for, at I får det bedste af det bedste. Før kørte mine madplaner i en lang smørre, og det var faktisk ret svært at danne sig et overblik over hele madplanen – for ikke at nævne, at det tog lang tid at scrolle igennem madplanen, for at komme til indkøbssedlen. Der er kommet nye madplaner visuelt – sådan vises det fra nu af.

Nu har I en samlet oversigt, I kan hænge på køleskabet og I kan printe opskrifterne ud og lægge i en mappe, for fra nu af er der billeder på alle opskrifter i madplanerne (undtagen rugbrødsdagen og restedagen, I kan godt visuelt forestille jer disse dage selv.). Det bliver 6 individuelle links og opskrifter, så man ikke skal bruge tid på at læse alt andet først – men bare kan forholde sig til den enkelte dag. Man trykker blot på de forskellige grønne links i ugen, for at komme til den ønskede opskrift. Det kræver lidt tilvænning for alle – men på lang sigt er det her bedre for alle. Det er meget mere overskueligt – og FLOTTERE for den sags skyld. Inde i hvert link lægger selvfølgelig et billede af dagens ret.

Jeg er SÅ imponeret over hvordan Madforfattigrøve ser ud, og I kan godt glæde jer til appen. Der sker nye ting lige nu, og jeg kan ikke vente med at vise jer dem. Appen bliver så god og vi arbejder på højtryk! Bloggen får sin tur bagefter og bliver optimeret yderligere. Det her, det bliver stort – det kan jeg mærke.

OG tak til alle jer. Uden jeres opbakning omkring det hele, så var der knap så meget gejst og vilje. Jeg takker jer af hele mit hjerte. Vi håber ikke, at vi løber ind i for mange tekniske problemer, men alt nyt er svært – så vi tager en dag af gangen.

Kan I have en dejlig dag – jeg arbejder videre. Kh, Fie. 🙂

Relaterede indlæg

4 Kommentarer

 • Svar
  Sine
  20. juni 2018 den 13:43

  Kære Fie
  Hvor er det sejt gået.
  Vi har været med i 7 uger nu og det med mad er bare blevet så meget nemmere😊
  Vh
  Sine

 • Svar
  Charlotte Hansen
  20. juni 2018 den 16:14

  Hvor finder jeg dine madplaner uden stivelse

 • Svar
  Malene paag
  21. juni 2018 den 11:05

  Er super tilfredse med madplanen og vi har været med siden jan. 😊

 • Svar
  Simone Cedergren
  9. juli 2018 den 0:34

  Hej Fie.
  Jeg er helt ny i at bruge det her skal starte for første gang i uge 28 jeg har fået det anbefalet af min mor der har prøvet det i en uge. Er så spændt på at se, hvordan min kæreste tager det med spændende nye retter jeg tænker at det først og fremmest er en hjælp for mig der altid har problemer med at finde “ny inspiration” til aftensmaden her hjemme. Det er for det meste det samme vi får her hjemme og spise. Glæder mig helt vildt meget til at prøve din madplan og se om det virker for os.
  Kh Simone

Skriv kommentar