Print

Den nemmeste millionbøf

Millionbøf kommer på menuen, når det skal være ekstra nemt! Det tager ikke ret lang tid at lave, og det kræver ikke mange ingredienser. Det behøver heller ikke at være boomet med ingredienser og avanceret opskrift, for at være lækkert. Ofte har man til retten hjemme, vi har i hvert fald ganske tit både pasta og oksekød hjemme, så det er så nemt.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Den nemmeste millionbøf

Tidsforbrug: 25 min.

Antal: 1 person

Ingredienser

  • 150 gram pasta/spaghetti
  • 125 gram oksekød

 

Basislager:

  • 2 løg
  • 5 dl. vand
  • Oksebouillon
  • Kulør
  • Salt + peber

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta efter anvisning på emballagen.
  2. Løgene pilles og snittes fint.
  3. Kødet brunes i en gryde i fedtstof og løgene tilsættes
  4. Tilsæt vand og lad det simre
  5. Tilsæt oksebouillon, salt, kulør og peber
  6. Jævn sovsen til ønsket tykkelse

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

  • Svar
    Elisabeth
    6. august 2018 den 11:06

    Det var meget løg, er det rigtig?

  • Svar
    Carina Vedelsted
    13. august 2018 den 13:31

    Jeg vil gerne gøre det så nemt for mig selv som muligt 😉
    Og dermed slippe for at skulle finde på grøntsager TIL maden og i stedet tilføje dem til maden, hvis det er muligt?

    Hvis ja, hvilke mængder tænker du så der er plads til og af hvilket grønt?

  • Svar
    Carina Vedelsted
    17. august 2018 den 17:33

    Jeg er ret nysgerrig 😉

  • Svar
    Christian
    16. september 2018 den 15:32

    Hej Fie, og tak for fed blog, det er dejligt med inspiration til go, billig mad.
    Som tilføjelse til overlevelses kategorien vil jeg lige sige, at man kan få røde el. grønne linser i Rema til 14,- for 600 gram. De er drøje i brug og kan varieres på mange spændende måder. De har reddet mig adskillige gange, når budgettet har været stramt😊

  • Svar
    AC
    28. januar 2019 den 11:23

    Hej.
    Jeg skal lave mad til familien til flere dage, og overvejede millionbøf. Dog vil jeg kun bruge en pakke fars. og fik en ide… at supplere kød(konsistens) med belugalinser?!
    Hvad mener du/I?

Skriv kommentar