Print

Delikat burger m. scrambled egg og bacon 

Disse burgere er bestemt faldet i god jord herhjemme, familien smagte den første gang på madplanen i mandags, jeg selv havde lavet den ét par gange før! Min mand var i starten meget skeptisk, da man da vel bestemt ikke kunne undvære en bøf i en burger, men han blev overrasket, gjorde han! Vi kan kalde den en brunchburger, eller vi kan kalde det, hvad det er, en delikat burger med scrambled eggs og bacon. Selvfølgelig proppet med en masse lækkert salat og agurkeskiver – dertil smurt med pesto. Frokost og morgenmad i én.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden. Og undervurder ikke en enkelt burger, man BLIVER mæt. 🙂

<

Delikat burger m. scrambled egg og bacon 

Tidsforbrug: 25-30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

 • Burgerboller
 • æg
 • Mælk
 • Salatmix
 • Agurk
 • Bacon i skiver
 • Grøn pesto
 • Salt
 • Peber

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

  Skriv kommentar