Print

Cremet pastaret m. fiskefrikadeller & grønt

Denne ret er lidt atypisk, for den smager sindssyg godt, men den har lidt svært ved at se lækker ud på et billede. Måske det generelt egentlig bare er fløderetter, men det ser lidt rodet ud. Men man skal ikke undervurdere retten og tage fejl, den smager godt. Jeg er altså overrasket over det fiskefars, det smager bare godt. Man kan putte mange forskellige grøntsager i retten, men faktisk smager den bare bedst med få grøntsager i, så det ikke overdøver pasta og frikadellerne.

Ingredienslisten er normalt delt op efter hvad der skal købes, og hvad man normalt har i sit basislager, hvis man følger mine madplaner. Husk normalt at tjekke basislageret inden du handler efter opskrifter på siden.


Cremet pastaret m. fiskefrikadeller & grønt

Tidsforbrug: 30-35 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn.

Ingredienser

  • 400 g. fiskefars
  • 1 pk. Frisk pasta, 500 g. Neutral
  • 250 ml OMA madlavningsfløde
  • 300 g. Gulerødder
  • Cherrytomater

 

Basislager

  • Salt + peber
  • Fedtstof

Fremgangsmåde

  1. Skyl gulerod og skær i små skiver
  2. Fiskefars formes til små mini kødboller
  3. Frikadeller steges på panden i fedtstof
  4. Pasta koges efter anvisning på emballagen.
  5. Gulerod koges 10 min. under låg og steges på panden i fedtstof
  6. Tomat skæres i kvarte
  7. Pasta, fiskefrikadeller, gulerod, fløde, tomat og krydderi blandes.
  8. Server.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

    Skriv kommentar